!DOSTALA JSEM CITRÓN: a) tvářila jsem se kysele, b) udělala jsem si limonádu!

17.08.2017 15:14

Největším objevem v mém životě bylo zjištění, že lidé mohou změnit své vnější životy změnou vnitřního myšlení. Musela jsem k tomuto poznání být probuzena tzv. hozením do vody a protože jsem skočila až na dno a byla ta voda hodně studená, odrazila jsem se a šla tzv. rychlým tempem za teplem/světlem. Uvědomění bylo tak silné, že jsem to chtěla všechno vykřičet do světa a protože jsem i povaha upovídaná, šlo mi to dobře :) Héééj vy to nevidíte! Héééj však je to tak jednoduché. Héééj já vím, jak by se to dalo vyřešit/uzdravit/změnit... a tak jsem vedla různé přednášky a semináře a později o tom hodně psala a zkrátka sdílela kde se dalo.. Nyní je deset let poté a já už to potřebu sdílení nemám, protože lidstvo udělalo obrovský skok ve svém duchovním vývoji a tak, to co dříve bylo ojedinělé, je dnes téměř samozřejmostí. Stejné přitahuje stejné a tak přirozeně potkávám podobně naladěné jedince a občas nějaká ta zrcadla... A o tom všem vám budu občas povídat na hodinách nebo společných víkendech.

 
Milé cvičenky! Jsem velmi vděčná za to, že mohu, když to tak cítím, předávat dál svá dlouholetá i momentální poznání, že mohu vedle vás a i s vámi jen tak přirozeně být se slovy i bez nich, zrovna tak, jak je potřeba. Těším se na další naše společná setkání na hodinách Zumby ať dospělých (již 2.1. od 19 hod v Radonicích), tak dětských, které momentálně probíhají pouze na objednání na různých animačních akcí (narozeniny atd.). Těším se na již pátý ročník Zumba party pro spolek Dlouhá cesta, která proběhne již 14.1. od 14 do 17 hod v Sokolovně Vinoř s bohatou tombolou (vyhrává každý a ceny budou krásné) a zdarma ochutnávkou přírodních produktů. Už jste se mi přihlásily? Těším se na další zumba víkendy, charitativní sbírky aj. akce. Těším se na naše divadelní představení, na které nás stále můžete chodit podporovat (Budu všude kolem tebe - divadlo Kampa) a to nejen v Praze, ale např. 7.1. ve Zlíně, 1.3. v Jihlavě, 21.4. v Opavě atd. - šiřte prosím dál mezi své přátele. Děkuji!
 
Pokud byste si chtěly/i něco objednat z JUSTU, jsem zde por vás.
 
A na závěr vám přeji... BUDETE-LI NASLOUCHAT SVÉMU SRDCI, VŽDY PŮJDETE SPRÁVNÝM SMĚREM A POKUD DOSTANETE OD ŽIVOTA CITRÓN, UDĚLEJTE SI Z NĚJ LIMONÁDU :)
 
Vaše Lucka :)