!EMAIL NABITÝ INFORMACEMI!

15.10.2016 22:44
"Nechat jít může být někdy bolestivé, ale občas bolí mnohem víc chtít udržet vše při starém." " Ať uděláte cokoliv, vždy se najdou lidé, kteří budou nadšení a zatleskají vám, a také se najdou ti, co vás za to budou kritizovat. Buďte sami sebou." "Víte, že jste průměrem 5ti lidí se kterými trávíte nejvíce času?"
 
1. Už v sobotu 22.10. od 20 hod. v Radonicích hraji já a moje další úžasné kolegyně divadelní představení Budu všude kolem tebe, režie: Ivetka Dušková (manželka Jardy :)! Vím, že se některé z vás bojíte tématu, ale všechny mé kamarádky, známí a příbuzní, kteří již představení navštívili (hrajeme každý měsíc na Kampě a i hostujeme po republice, V RADONICÍCH BUDEME JEN JEDNOU, TAK TOHO VYUŽIJTE) se shodují na: "všichni by to měli vidět, obohatilo nás to, nedá se to slovy popsat". Předem díky za podporu!
 
2. Nezapomeňte mi poslat objednávku ze zdravého obchůdku do pátku. Určitě tam pořídíte dárky k Vánocům - vše stojí za to prozkoumat. Nebudete litovat. Máme to už několik let prověřené na vlastní kůži :) Zde:  https://www.day-spa-shop. cz/
 
3. Stále se můžete hlásit na Zumba víkend - více zde:  https://www.dovolena-cviceni.cz/zajezdy/ceska-republika/spindleruv-mlyn/resort-horal-spindleruv-mlyn/zumba-posilovani-relaxace-s-lucii-burdovou-program-c.html  Těší mě, že některé z vás se mnou budou absolvovat již 6. víkend! Po každé se snažím přijít s nějakou novinkou, která vás obohatí a kterou můžete používat ve svém běžném životě. I tentokrát to bude stát za to! Už se těším až to vše budu s vámi sdílet!
 
4. Kamarádka vyrábí a prodává domácí bio šípkový sirup vhodný pro i pro děti jako prevenci a na posílení imunity. Moje cvičenky k vyzvednutí na hodině v pondělí mají speciální cenu 130 Kč. Jinak stojí 150 Kč. Více v letáku v příloze. Náš benjamínek už obden dostává lžičku a moc mu chutná :)
 
5. Oslovila mě paní Wernerová z Radonic, která nově otevírá fitness pro Seniory každou středu v Obecním domě. Více info v příloze. Též pořádá v pondělí "odpoledne s Justem" - více v příloze.
 
V pondělí v 19:00 na zumbovanou!