!I Z BABIČKY MŮŽE BÝT NÁDHERNÁ ŽENA! A JEDNA SE NÁM UŽ RÝSUJE!

17.08.2017 15:25
...ano, jedna z nich je babičkou a začíná se nám pěkně "vybarvovat" :) Tak, že prostě vypadá mladší, sebevědomější a přestávají ji zlobit dlouholeté bolesti...doporučuji přečíst email až do konce!!
 
Milé ženy! Já vím, už je to dnes třetí email! Je to ode mě troufalé. Nicméně tento email už v sobě držím několik týdnů a prostě už nemohu vydržet déle! 
 
Pamatujete, jak jsem několikrát po emailu a nebo na hodinách Zumby básnila o Koncepci "Vezmi své tělo a obličej do svých rukou", o této zázračné omlazovací koncepci, která stojí na principu "srovnej své tělo do gravitační osy, použij své ruce a jednoduché techniky, které jsou ti k dispozici kdekoliv a kdykoliv, uzdrav své tělo, rozzáři se, zharmonizuj se uvnitř i venku, omlaď svůj obličej, protože nelze oddělit tělo od obličeje atd."? Tak od té doby, co proběhl seminář se zakladatelkou koncepce Xanou Bati v Radonicích, jsem se stala certifikovaným trenérem a každý čtvrtek se po dobu dvou měsíců scházíme se sedmi ženami u nás doma! A ty výsledky prostě stojí tak moc za to, že si je nemohu nechat pro sebe. 
 
Cituji změny, které se u žen projevily:
 
Eva: "Do tohoto cvičení jsem šla s tím, že jsem chtěla modelovat tělo a zlepšit pleť, protože mě trápily záněty v obličeji. Výsledky předčily mé očekávání, nejen, že jsem po měsíci cvičení shodila břicho, které přes všechny aktivity zůstávalo, ale zmizely mi třeba ty záhyby na zádech, o kterých jsem ani nevěděla. Pleť se mi zlepšila, je rozzářená v důsledku stimulace lymfy, záněty zmizely. Zhubla jsem 2 kg"

Jana F.: "Do cvičení jsem šla kvůli správnému držení těla a masáži lymfy...Byla jsem překvapena, jak rychle se otevře a rozzáří obličej. Masáže krku mi uvolnily komunikaci, zdá se mi, ze se mi lepe hovoří s lidmi a lépe vyjadřuji svůj postoj. Dále mě zaujala funkce dechu, když v práci odpočívám a prodýcham se, zmizí únava, jak psychická, tak svalové napětí ze stresu. Dokonce jsem teď nedávno měla pocit, jako by mě večer začali bolet svaly na rukou a nohou a přímo si říkaly o rolování a prokrveni :-)  Myslím, že v tom cvičeni je moudrost a znalost vlastního těla....už jen to dotýkaní se vlastního těla mi dává pocit, že znám každý svůj milimetr kůže a že vím, jak funguje a že pro něj dělám to nejlepší,že o něj pečuji."
 
Jana K. "Mě nejvíc pomohly cviky na krk, přijde mi, že to křupání a protahování vedlo k celkovému uvolnění. druhý den po protahování se cítím skvěle."
Monika: "Mne cviceni hodne pomohlo na bricho, samozrejme je na nem jeste hodne prace, ale je lepsi jak bylo. A dle fotek se mi lepsi i zada..."
 
A teď profi reakce od zakladatelky Xany na proměnu z fotek holek z dubna a května (vždy se fotíme v plavkách celou postavu zepředu a zezadu a obličej):
 
"Krásná proměna. Postava jakoby bez života, pokřivená doprava se proměnila na harmonickou, otevřenou strukturu, narovnal se krk, spravil se atlas, obličej se otevírá a rozzařuje. Je vidět rozdíl v pozici dolních končetin a narovnávání lopatek. Za měsíc bude další pokrok, vytrvat!"
 
"Je vidět rozdíl v pozici dolních končetin a narovnávání lopatek. Hlavní posun je v pozici hlavy, která na první fotce měla tendenci rolovat doleva. Narovnává se, formují se ramena a celkově z trojúhelníkové postavy se rýsuje krásná ženská."
 
"Celkové tělo se narovnalo a proto je vidět zkrácená bederní část páteře, která pomalu bude mizet. Tělo se stává harmonickým."
 
"Hodně se mění obličej, rozšiřuje se, mizí napětí - obličej dostává holčičí výraz. Začala se narovnávat, vytahuje se krk, formují se ramena, klíční kosti se posouvají, bříško se zapojuje. Kolena se zlepšila."
 
"Změnil se krk, kývače hlavy, neskutečná proměna bříška, uvolnění kolen. Zdá se, že o 1-2 cm vyrostla. Rozšíření obličeje, mizí deformace čela. Je možné zcentrovat oči."
 
Největší změny jsou v obličeji, který se otevřel, rozšířil, zharmonizoval atd. Zvednutý hrudník, pozvednutá prsa,. Ramena se také napravují.  Zlepšilo se držení těla. Je zřejmé, že začíná správně dýchat ,protože se formuje pas a mizí napětí v břišní oblasti - je rovnovměrnější
 
Od září plánuji rozšířit náš kruh a přibrat mezi nás i další ženy, které to bude zajímat. Pokud patříte mezi ně, napište mi již dnes, abych vás pozvala na první ukázkovou lekci.
 
Krásné letní dny vám přeji!