!KLUBOVÁ OMLAZUJÍCÍ SETKÁNÍ "VEZMI TĚLO A OBLIČEJ DO SVÝCH RUKOU!

28.08.2017 12:47
Milé ženy! 
 
V každé z vás vidím to nejlepší! V každou z vás věřím! Každou z vás podporuji! V každé z vás vidím neomezený potenciál! V každé z vás vidím nádhernou ženu uvnitř i venku! 
 
Pokud vás omlazující metoda "Vezmi tělo a obličej do svých rukou" oslovila, pokud vás alespoň trochu zaujaly mé emaily (jsou na www) nebo videa (na mém kanále) na toto téma, právě nyní máte možnost se přihlásit do nového kurzu - viz. příloha. Kurz potrvá zatím pouze 8 lekcí, protože právě po této době, již budete vidět výsledky na svém těle, na svém obličeji, na své psychice a pak se rozhodnete, zda-li budete chtít pokračovat dál (a já s pokorou vím, že ano :)
 
Poslední video z naší zahrady - malý nástřel, jak to vypadá v praxi zde:https://www.youtube.com/watch?v=i_pcpLdc_2E 
 
Hlaste se mi závazně do 5.9. Poté vám pošlu email s podrobnými informacemi - co si vzít s sebou, jak to bude probíhat plus nezbytná základní "teorie". 
 
POZOR AKCE! POZOR BONUS! Všechny ženy, které se přihlásí na tento první běh, dostávají ode mě zdarma 10 úkolů a návodů, které vám naprosto promění váš přístup k životu a tedy i život sám. Pokud chcete ve svém životě zažívat více toho dobrého a méně toho špatného, bude se vám tento základní návod s 10ti praktickými úkoly hodit a hlavně váš život nabere úplně nový dech a protože se začnete proměňovat zevnitř, projeví se to i venku v podobě zážitků, situací a vztahů profesních i osobních. Jedná se o má vlastní základní poznání.
 
Pokud se vám nehodí termín kurzu, ozvěte se mi a domluvíme se na individuální setkávání.
 
Těším se na vás a i dnes v 19 na fotbalovém hřišti v Radonicích na Zumbě!