!O PRÁZDNINÁCH CVIČÍME JAKO OBVYKLE/SOUTĚŽ O VSTUP ZDARMA/JSME NA FB!

03.08.2016 13:58

Ptáte se, jak to bude probíhat se Zumbou o prázdninách. Dokud nenapíšu jinak, tak cvičíme každé pondělí jako obvykle na fotbalovém hřišti v Radonicích od 19 hod. Prostor je tam velký, proto i děti můžete vzít s sebou. Moc se na vás těším!!

 
Dále bych vás chtěla informovat, že najdete zumbu i na Facebooku. Zatím pod pracovním názvem Prima zumba s Luckou a její cesty k sobě. Chci, aby na této stránce nebylo jen info o cvičení a vše s tím spojené, ale i o osobnostním růstu, inspiraci a podpoře na cestě životem. Nejlépe propojení mých aktivit - Prima zumba, Moje cesty k sobě a možná i Dlouhá cesta. A protože nevím, jaký název tomu dát, vyhlašuji tímto soutěž o vstup na mou lekci zdarma.
 
Napište mi, jak byste stránku nazvaly/i. Vše co vás napadne mi pošlete, klidně i více nápadů :) a to do 13.7.. Čí nápad použiji, ten bude mít lekci grátis :) Díky!
 
A na závěr se vám bude jistě hodit předloňská připomínka mých doporučení (nejen) na léto! Více info zde: https://mojecestyksobe.blogspot.cz/2014/06/moje-pragmaticka-doporuceni-nejen-na.html