!OD 24.1. CVIČÍME ZUMBU VE STŘEDU!

20.01.2018 10:57

Milé cvičenky! 

 
Radonická Beseda je pondělky zavřená. Z tohoto důvodu jsem nucená přehodit naše pondělní cvičení na středu. Od příštího týdne (24.1.) tedy cvičíme zumbu v Radonické Besedě každou středu od 19ti hod. 
 
Přiznám se, že mě tahle tečka ve vesmíru unavila. Nedokázala jsem z ní udělat světýlko a z malé tečky se stala koule, kterou jsem celý týden tahala za sebou. Udělala jsem přesně opak toho, co vás učím. Tak moc mi záleželo na tom, abych vás nezklamala a uspokojila potřeby vás všech, protože vím, že jste vy i vaše rodiny, tak jako já a moje rodina na pondělí zvyklé. 
 
Až dnes jsem si uvědomila, že změna a naše flexibilní reakce na to, je to, co nám pomáhá v životě růst, jít dál, obohacuje náš život, je to jako všechno, co se v přírodě odehrává. I proudící řeka mění neustále svůj tok, když po ní pluje loďka a náš život je ta řeka a my jsme ta loďka, kterou voda unáší životem bezpečně a přivádí nás přesně tam, kde mám být. S důvěrou nechávám plout svou loďku po proudu řeky a těším se, že tam potkám další loďky, vás, milé cvičenky. 
 
Budu ráda, když zvážíte své priority a pokud mezi ně patří i zumba, tak udělejte vše pro to, abyste si ji dopřávaly jako doposud. 
 
Budu se na vás těšit ve středu!
 
Další info se týká omlazovacího semináře, který proběhne 30.1.a info jsem posílala v minulém emailu. Kdo pojedete se mnou? Mám místo v autě. Stále platí, že kdo půjde na seminář, má u mě první lekci zdarma.
 
A poslední info - zapište si do diářů 24.3. V ten den totiž proběhne náš tradiční charitativní zumba marathon pro Dlouhou cestu s Martinem Hybšem a Davidem Juřinou. Budu vás brzy informovat o podrobnostech.