!POJEĎ S NÁMA - sama nebo s partnerem či dětmi - zařízeno pro všechny!

26.05.2016 10:31
Chcete 17.4. přijet domů s úsměvem na tváři, s pocitem vnitřního klidu a motivovány do dalších dní, jak být štíhlejší a spokojenější? Tak právě teď máte poslední možnost se přihlásit na zumba víkend nejen o zumbě :) ! Nečekejte až bude obsazeno! Osvědčený Hotel Aurum v Černém Dole 15.-17.4. https://www.hotel-aurum.cz/o214App.aspx?Hotel-Aurum&214=EA380CFE-9B1A-4D13-924D-C9DD7E020876&_height=667&_width=1366
- zumba, ženské kruhy zaměřené na cestu k sobě (osobnostní růst), bazén, vířivka, masáže, procházky po horách, dětská herna, překvapení atd. Všem přihlášeným pošlu příští týden konkrétní program! Naše pohodové víkendy v minulosti naleznete zde: https://www.primazumba.cz/pohodove-vikendy/ (ještě tam jeden chybí :)
 
"Díky tomu, že se dostatečně otevřete energii, která na hodině panuje, zastrčíte nabíječku do zásuvky a pak jen sajete z tohoto zdroje energii, která je pro všechny k dispozici neomezeně. Elektřina je v této podobě radost z pohybu, nadšení, výskání, váš vlastní prožitek daného okamžiku. Takto se můžete nabíjet a získávat potřebnou energii kdekoliv, jakkoliv, s kýmkoliv, aniž byste se odpojili od sebe, od své vnitřní síly a zodpovědnosti.  To, jak silná bude pohonná hmota (elektřina), závisí už jen na každém z nás. Nevzniká pak žádná závislost ať na osobě či činnosti." O tom, co vám vše může přinést moje hodina nebo třeba rovnou celý víkend píši zde: https://mojecestyksobe.blogspot.cz/search?updated-min=2014-01-01T00:00:00-08:00&updated-max=2014-04-29T04:55:00-07:00&max-results=31&start=23&by-date=false
 
Jelikož se přihlásilo málo dětí, dětská zumba zítra nebude. Omlouvám se všem, kdo své dítě na zítra přihlásili. Jinak chápu, že většina dětí má již jiný kroužek. Zároveň jsem si však vědoma svých kvalit, které mohu dětem na mých hodinách nabídnout. Psala jsem o tom např. zde, přečtěte si: https://mojecestyksobe.blogspot.cz/2014/04/podstatny-je-pro-me-dort-ne-jen.html Šanci tomu tedy ještě dám a budu informovat emailem. 
 
Omlouvám se za nevyžádaný email. Ctím zákon rezonance (Stejné přitahuje stejné a je posilováno stejným. Nestejné se navzájem odpuzuje. Každý může přitahovat pouze to,co odpovídá jeho současné vibraci.) a proto moc prosím i vy ho ctěte a pokud s vámi můj styl komunikace nerezonuje, napište mi to a já vás z emailové korespondence vyškrtnu. Ať se má slova dotknout pouze těch, kterým to něco přinese. Děkuji!