!REDUKCE EMAILŮ POKRAČUJE + POZVÁNKA NA SEMINÁŘ!

19.01.2018 15:24

Přátelé, děkuji za upozornění ohledně detoxikace databáze :) Zapomněla jsem napsat, do kdy mi máte dát vědět. Prosím, do konce ledna. Od února už prostě bude nová zredukovaná :)

 
A dále, zde byl dotaz, co vše emaily posílám a co můžete v budoucnu očekávat (tak jako i do teď bylo zvykem):
 
1. Vše o zumbě pro dospělé, pro děti, charitativní zumby.
2. Vše o omlazování "Vezmi své tělo a obličej do svých rukou".
3. Informace o zajímavých akcí v regionu, o zajímavých nabídkách a lidech.
4. Sbírky všeho druhu - dobročinné akce. Tímto děkuji vám všem, kteří jste se jich zúčastnili. Bylo vás fakt hodně a já jsem ráda, že to vůbec stíhám distribuovat dál. Fotky z nich aj. info tedy nedělám.
5. Informace o akcích Dlouhé cesty - např. znovuobnovení divadelního představení Budu všude kolem tebe... obnovená premiéra v únoru.
6. Informace o Justu, případně dalších přípravků, které doporučuji.
7. Sdílení osobních vhledů a poznání týkající se osobnostního a duchovního růstu.
6. Plánuji úpravu blogu - rozšíření a úpravu www., youtube kanál atd.
7. ATD. :)
 
V tomto emailu vám chci ještě napsat, že jak víte, tak už pár měsíců vedu "Vezmi své tělo a obličej do svých rukou". Scházíme se každý čtvrtek 18:30-20:00 v Radonicích. Máme úžasné výsledky a na mém youtube kanále najdete několik videí, kde o výsledcích a samotných technikách mluvím. https://www.youtube.com/ch…/UCbHEN7RJf4vE1RClqx8Zk7w/videos…

A protože je vzácností, že proběhne v Praze přednáška přímo od zakladatelky koncepce, mé učitelky Xany Bati, máte jedinečnou možnost slyšet vše z první ruky a mít tak možnost se rozhodnout, zda-li se k nám přidáte (a já si s pokorou myslím, že kdo na ni půjdete, tak prostě budete chtít chodit). A protože mám ráda akce a pořád nějaké pro mé stávající i potenciální klientky vymýšlím, rozhodla jsem se, že kdo z vás půjde na tento seminář, máte u mě první 1,5hodinovou lekci zdarma - stačí se mi ohlásit. Těším se 

 
p.s. stále pište, kdo chcete v databázi zůstat..