!REDUKCE PRIMAZUMBOVÝCH EMAILŮ+MŮJ OSOBNÍ RYCHLÝ NÁVOD NA ŠŤASTNÉ ŽITÍ A BYTÍ!

19.01.2018 15:23

Milí čtenáři primazumbových emailů! Mám vás tady hodně :) Kontakty jsem nasbírala na různých zumbových akcí - pro děti, charitativní, pro dospělé. Spousty kontaktů zde mám i od mé kolegyňky Jany.

 
Často se mi stává, že dostávám milé zpětné vazby, které mi zpříjemní den a podpoří v tom, co dělám. Děkuji vám za ně. 
 
Když jsem před lety založila svůj blog, v mém prvním příspěvku jsem vysvětlila proč ho vlastně zakládám a proč je důležité, aby ho četli lidé, kteří s obsahem rezonují. Příspěvek je zde: https://mojecestyksobe.blogspot.cz/2014/04/rezonancni-komunikace-od-malicka-me.html Dnes má každý možnost volby - klikneš a inspiruješ se nebo klikneš a odejdeš, protože se tě to nijak nedoTÝKÁ.
 
Na mých hodinách (zumba, omlazování) se snažím dávat vždy něco navíc a to v podobě naladění se na skupinu a otevření témat, která se otevřít mají, protože se nás momentálně dotýkají (většinou mi přijde vhled až přímo na lekci, někdy nepřijde žádný i o to je ok :), a i návod, jak téma ošetřit, aby nám bylo dobře. Např. v tomto videu vysvětluji, že se skutečně jedná o má poznání, o mé vhledy, o má uvědomění a o mé názory založené na vlastní zkušenosti a prožitku. https://www.youtube.com/watch?v=KN3TecwY6UU&t=14s 
 
Zpětnou vazbou mi jste vy, ženy milé, které stále chodíte na hodiny, těšíte se na ně a přináší vám potěšení na těle i na duchu, vyventilujete své emoce a vyčistíte si hlavu od toxických myšlenek. To je ten smysl mých lekcí - dát vám možnost najít vše na jednom místě, protože vím, jak je váš čas drahocenný. 
 
A proto vás v tomto emailu žádám, pokud chcete dostávat emaily z priamzumby i nadále, odepište mi a napište do předmětu "ano". Vy všichni, kdo neodepíšete, beru to tak, že zájem nemáte a tudíž vás z databáze vymažu. Chci tady mít čistý prostor pro svobodné sdílení s lidmi, kteří jsou na jedné lodi. Děkuji vám za spolupráci a pochopení. Bohužel mě jiná cesta, jak přijít na to, aby tady byly jen kontakty, které mé emaily chtějí číst, nenapadla. Neberte si to prosím osobně a i když s některými z vás komunikuji pravidelně, i vás poprosím o zpětnou vazbu "ano", abyste mi náhodou nevypadly :)
 
Na závěr tohoto emailu dávám souhrn deseti bodů, které víceméně stále omílám na svých hodinách do kola a který jsem v rychlosti sestavila na žádost některých z vás. Mě osobně pomáhají na cestě životem. Opírám se o ně a díky nim se cítím spokojená na těle i na duši. Dalších 20 bodů, které jsem vytvořila, budou nabízeny na mých stránkách v budoucnu v podobě e-booku. Budu vás o nich informovat :)
 
1. Moje štěstí je moje zodpovědnost. Nezávisí na ničem ani nikom zvenku. Jsem zodpovědná za to, co se mi děje - to dobré i to nepříjemné. Za dobré děkuji, za nepříjemné děkuji, protože díky tomu si mohu uvědomit, kde jsem ve svých myšlenkách a ve svém vnitřním nastavení sešla z cesty a navrátit se zpět.
2. Na co se soustředím, to roste. Proto svou energii dávám primárně jen tam, kde chci, aby to rostlo. 
3. Jsem tvůrcem svého života. Nejsem oběť. Jakmile se přistihnu, že se lituji nebo si stále stěžuji, snažím se opět navrátit ke své síle, která vychází z vědomého tvoření.
4. Nehnojím negativity kolem mě. Vysvětlovala jsem už mnohokrát, jak to dělám. 
5. Jsem věrná svým pocitům a emocím a nebojím se je momentálně uvolňovat tak, jak je potřeba, i za cenu, že pak se musím třeba omluvit.
6. Když můj pocit říká ne, nedělám to, nejdu do toho. Hledám pak zkoušením různých věcí nebo změněním úhlů pohledů pocit, který je pro mě příjemný.
7. Nejlepší výchova je sebevýchova. Nejlepší poznání a chápání druhých a všeho z venčí vzniká skrze sebepoznání. Proto doporučuji věnovat energii sebepoznáváním - cest je mnoho, stačí si vybrat. Ráda vám v tom pomůžu.
8. Díky tomu, že se znám a vím co od sebe mohu očekávat. Znám své silné i své slabé stránky, dokážu je vědomě používat a eliminuji tak pocity viny, které jsem dříve měla, když jsem nějaké své části nepřijímala.
9. Své dary a talenty sdílím s ostatními. Ti, kteří jimi mají být inspirováni přijdou, ti, kteří je budou nenávidět, se též najdou. Zaměřuji se ale na tu první skupinu.
10. Pokud objevím něco za co jsem vděčná a ráda, něco co mi ulehčuje můj život ať je to styl cvičení nebo nějaká technika nebo metoda nebo nějaké poznání nehmotné, sdílím to s ostatními, protože čím více dáváš (sdílíš svou radost z něčeho, projevuješ životu vděčnost), tím více se ti vrací (více situací ve kterých budeš prožívat radost a budeš za ně vděčná).
 
TĚŠÍM SE NA VÁS NA MÝCH LEKCÍCH - TENTO TÝDEN ZUMBA DNES V 19-20:00 V RADONICKÉ BESEDĚ A VE ČTVRTEK V 18:30-20:00 "VEZMI SVÉ TĚLO A OBLIČEJ DO SVÝCH RUKOU" V RADONICÍCH U FOTBALISTŮ.