!S ÚSMĚVEM JDE VŠECHNO LÍP, NENECH SI HO NIKÝM VZÍT!

17.08.2017 15:11

 

Chtěla bych vám poděkovat za krásnou účast na představení Budu všude kolem tebe... Díky holky a kluci! Ani nevíte, jak moc si toho vážím!

 
Zumba víkend se nám plní. Neváhejte a prostě se přihlašte - jen vy nebo s rodinou! Je to nádherný hotel s veškerým zázemím venku i vevnitř. Program bude opět nejen zumbový.. půjdeme se podívat i do nitra své duše, protože tam leží všechny poklady! Baví mě je nacházet! A kdo mě znáte, víte, že si ty své objevené nenechávám pro sebe, protože účelem života je dělit se o své dary, vhledy, uvědomění a poklady! Inspirujeme se navzájem - já jsem ty a ty jsi já - zrcadlíme se navzájem a není náhoda, kdo se zase na víkendu sejde - vrána k vráně sedá, stejné přitahuje stejné - zákonům vesmíru neutečeme :) Bude to skvělý víkend! 
 
Pokud máte již diáře na r. 2017 :), tak si můžete zapsat datum tradiční Zumba party pro Dlouhou cestou s tombolou a s Martinem Hybšem a Davidem Juřinou a to 21.1. - čas, plakátek a další detaily budou upřesněny. Hlásit se mi můžete už nyní!
 
Hezké podzimní dny!