!ZUMBA AŽ 12.12. S PŘEKVAPENÍ+JUST+DIVADLO+SBÍRKA+ZUMBA PARTY!

17.08.2017 15:12
"Vono je lepší mluvit s chytrým člověkem o něčem hloupém, než hlupákem o něčem chytrém. (Jan Werich), Největší hádky nejsou konfliktem dvou lidí, ale sporem jednoho z nich se sebou samým."
 
"I když jsem necvičila, moc mi tvůj víkend pomohl. Odpočinula jsem si a vypnula a ty jsi mě hodně nakopla...." haha To je krásné, že mé nakopání pomáhá :) Takže i takovéhle zpětné vazby dostávám na další zumba víkend, který proběhl minulý víkend ve Špindlu. Pokud i vy potřebujete nakopnout nebo třeba jen naťuknout, probudit nebo pomoci nalézt, které dveře zavřít a které otevřít, jsem zde v podobě průvodce (kouče). Už jsem takto provedla 16 žen, kterým jsem se opravdu poctivě věnovala a díky tomu jsme dokázaly ošetřit témata, která se během jejich transformační cesty k sobě otevřela. Zajímavé je, že ženy aktivně nevyhledávám, vyhledávají si mě samy a to je na tom asi to nejzábavnější. Pár minulých úspěšných proměn najdete zde: https://www.primazumba.cz/uspesne-promeny/ (to jsem ještě stíhala vkládat na web :) Nicméně nabízím proměnu i vám nebo někomu z vašich blízkých jako formu vánočního dárku.
 
Milé cvičenky, další zumba hodina bude až za dva týdny v pondělí 12.12. od 19 hod v Radonicích jako obvykle. Zítra bohužel z rodinných důvodů nemohu a další pondělí je Mikuláš! Ovšem 12.12. vás kromě zumby čeká i ochutnávka meditace v pohybu - čchi-kung v podání úžasné Moniky - více v příloze. Místo závěrečného protažení a relaxace bude posledních 20 min. věnováno právě tomuto energeticky nabíjejícímu cvičení. Těšíme se na vás!
 
Dále bych vás chtěla informovat, že můžete u mě objednávat výrobky zn. JUST. Koukněte na stránky https://www.justnahrin.cz/ , pokud by se vám něco hodilo třeba k Vánocům. Pokud máte doma puberťačky, kupte jim zdravý deodorant. Není jedno, co si pod paží, obzvlášť v době puberty, stříkají. Objednávejte u mě do 15.12.
 
Další info se týká změny data tradiční zumba party pro Dlouhou cestu. Proběhne v sobotu 14.1. 14-17:00 a kromě 150 min. zumby s Martinem Hybšem, Davidem Juřinou, Verči Bačové a Lucky Burdové :) vás čeká i bohatá tombola!! Zájemci, hlaste se mi!
 
Předposlední info se týká věcí, které sháním v rámci různých předvánočních sbírek - pokud tedy máte něco z toho doma a rádi byste se toho zbavili a zároveň tím udělali druhým radost, dejte vědět. Jakékoliv zimní oblečení (bundy, rukavice, čepice atd., dětské i dospělé), spacáky, deky, stolní, venkovní aj. hry, výbavu do dílny, knihy, kancelářské/výtvarné potřeby. Prosím do 10.12. Děkuji!!
 
A poslední info se týká našeho představení Budu všude kolem tebe, které v tomto roce proběhne už jen jednou a to v úterý 6.12. na Kampě. Přijďte nás podpořit! Děkujeme!
 
Hezké adventní dny vám přeji!