!2x SUPER AKCE+2x ZUMBA I PRO DĚTI+LÉČIVÉ SLZY A DIVADLO!

22.03.2018 16:07
"Být šťastný neznamená, že je vše perfektní. Znamená to, že jsi se rozhodla užívat si života i přes všechny jeho nedokonalosti.!"
 
Znovu, bych vás ráda pozvala na sobotní zumba party pro dobrou věc. Zatím mám přihlášeno 20 lidí a to je MÁLO! Jsem náročná já vím, ale vždy nás bylo min. 50, tak pojďme říct svým přátelům a známým a pojďme si to užít. Bude bohatá tombola pro každého, pro děti při vstupu dáreček, pro každého několik krásných časopisů a tříhodinová zábava, při které i zhubnete nějaký ten gram či kilčo, což se v tomto období hodí :) Hlaste se mi emailem nebo dnes na lekci! Děkuji.
 
Další sobotní akce je Vinořský jarmark - viz. níže. Já tam budu mít od 12 do 12:30 zumba vstup - když se přijdete se mnou zahřát, budu ráda :)
 
Jak již víte, hrajeme v Divadle Kampa obnovenou premiéru Budu všude kolem tebe.. Spousty z vás jste se již přišly podívat, ale spousty z vás máte z tohoto tématu strach. A proto byl natočen dokument Léčivé slzy, který vás divadelním představení provede. Věřím, že když shlédnete, bude vás lákat přijít. A máte šanci hned tuto středu od 19:30. Můžete se mi hlásit nebo přes divadlo Kampa. Díky! Odkaz na dokument zde: https://www.youtube.com/watch?v=z4cDcI2_I0Q
 
Dnes se na vás těším po delší době v pondělí v 19 v Radonické Besedě. Věřte, že se vám bude v upraveném prostředí líbit. Dokonce i na záchodech jsou svíčky a květiny :)