ALOHA NABÍDKA

18.07.2022 12:30

Jak jsem slíbila v předešlém videu, posílám vysvětlení slova Aloha a taky moji nabídku.

 

Havajake vysoké vibrace, které harmonizují, léčí. Tak třeba samotné slovo ALOHA! Není to jen tak obyčejný pozdrav, přátelé!

  • Vidíte ho v úsměvech lidí, kteří vás zdraví a jež vám tím vyjadřují úctu, respekt, velkorysost, vstřícnost a radost ze setkání.
  • Uznáváte, že se společně nacházíte v přítomnosti Boha, a všechna vaše slova, myšlenky a skutky jsou ctnostné.
  • Vyjadřujete, že v tomto okamžiku radostně sdílejte svou životní energii s ostatními.

Akahai LASKAVOST

Lokahi JEDNOTA

Oluolu VESELOST

Haahaa LIDSKOST

Ahonui TRPĚLIVOST

Miluji tě. Děkuji ti. Prosím odpusť mi. Omlouvam se.

 

Milé ženy, dívky,

 

holky, jelikož teď nejsem v takovém pracovním a osobním šrumci jako doma v ČR (tam na to prostě čas nebude), ráda bych vám nabídla to, co mě nejen baví a co mi jde tzv. lehce, tzn že na to nemusím extra nic studovat a vymýšlet hlavou, protože to tak nějak pluje samo skrze mne, ale zároveň v tom vidím určité poslání a smysl směrem k druhým ženám a mám s tím mnohaleté zkušenosti, kde jsem zažila opravdu krásné transformace, rozkvěty a proměny žen a jejich životů.

A protože jsem nyní bez příjmu (jak víte dělám již 15 let v neziskovce a zumbu teď nemám), dovolila jsem si s pokorou a úctou k sobě, k vám, i životu samotnému, dát k jednotlivým nabídkám cenu, kde cítím rovnováhu ve smyslu "dávání a přijímání".

Pokud by vás něco z toho zaujalo, pište mi prosím buď pod příspěvek nebo soukromě do 21.4. K výkladu se můžete ozvat kdykoliv. Vše najdete v příloze.

 

S úctou a pokorou k jedinečnosti každé z nás a našich příběhů.