!BUDEME CVIČIT 4.7.??, SBÍRKA, INTUICE ATD.!

28.06.2016 11:30

Milé cvičenky, 

 
z důvodu pondělního svátku 4.7. se dotazuji, kdo z vás by přišel na zumbu (Radonice, 19 hod, fotbalové hřiště, v případě deště Obecní dům). Prosím, napište mi váš zájem do pátku 1.7. Pokud nás bude min. 12, zumba proběhne. Info o tom, jak to dopadne, dám nawww.primazumba.cz
 
Dále zde mám 2 rodiny - 2 holčičky (5 a 7 let), 3 kluci (1,5 let, 9 a 13 let) a dívka 20 let a sháním pro ně všechno možné - od oblečení až po hračky a bonusové příslušenství jako jsou brusle atp. velice vítáno. Pokud byste zrovna vy doma něco takového měli a rádi to darovali, kontaktujte mě. Rodiny se dostaly do finančních potíží. Děkuji.
 
Jako poslední info bych ráda nabídla lekce zumby pro ekonomicky slabé ženy/dívky za symbolických 10 Kč. Pokud o někom víte, šiřte dál, ať se to dostane k tomu ke komu má. Též jsem si všimla, že některé dívky posedávají na zastávkách atp. i pro tyhle holky je zumba jako stvořená. Informujte a nabízejte! Díky!
 
Na závěr jedna věc. Kdo máte děti a třeba i kojíte, určitě to znáte. Člověk je zkrátka a dobře rozumově omezen, zapomíná, nedokáže logicky rychle uvažovat a někdy z něj můžou ostatní tzv. růst. Takže víme o čem mluvíme :) Je to proto, abyste se z hlavy dostaly více do srdce. Tam je totiž ukryto vše, co vaše malé dítě/děti potřebují. Tam jsou veškeré odpovědi, ne v hlavě. Takže sice máme dočasně omezenější myšlení, ale o to mnohem vyvinutější intuici!!! Pro mě velká úleva :)
 
Hezké prázdniny!