!"BUDU VŠUDE KOLEM TEBE.."!

09.03.2016 11:58

Ne! Jí nestačí na stará kolena hopsat (takto říká někdy moje mamka zumbě :), ona ještě bude hrát v divadle! Zvu vás na víkend i premiéru - více v emailu!

Mockrát děkuji, že se hlásíte na Zumba víkend a tímto slavnostně oznamuji, že víkend BUDE! Bude skvělej jako vždy, mám pro vás jednu skvělou novou metodu, jak se o sobě zase více dozvědět a dostat se ke své podstatě, máte se na co těšit. Těším se na proměny a tzv. AHA momenty, které se na víkendu budou dít! Sny a přání se plní a my je na víkendu budeme zhmotňovat a umocňovat a zároveň se hezky očisťovat, abychom se vrátily plné energie, kterou pak budeme šířit všude kolem a dělat tak svět krásnější! 
Kdo jiný než ty?! Kdy jindy než teď?! Pojeďte s námi a nebudete litovat, protože jet na obyč cvičící víkend můžete kdykoliv a s kýmkoliv, ale jet na víkend, který vám kromě zumby dá ještě něco navíc, zažijete právě jen na tomto víkendu! Nechte se hýčkat a nechte se navést a inspirovat. Miluji transformační zázraky.
Kdo ještě váháte, hlaste se mi do poloviny února. Váš email pak předám CK Capro a ti vás již osloví s podrobnostmi ohledně platby atd! 

Tak a nyní jedna horká informace, která mi asi za pár dní nedá spát, ale už není úniku :) Do konce těhotenství jsem se účastnila zkoušek a koncem osmého měsíce jsem podstoupila v největších vedrech divadelní soustředění na Sázavě. Hned po šestinedělí jsme s Edou naklusali opět na pravidelné zkoušení. Uf byla to jízda a ještě je :) Jo a je to pro dobrou věc, jak jinak! Srdečně Vás zveme na premiéru představení "Budu všude kolem tebe," která se uskuteční v březnu, v divadle Kampa. Hrají: Líba Fáryová, Lucie Bačinová Burdová, Zuzana Hrušková, Bohdana Kovalová. Režie: Iveta Dušková. Vstupenky můžete objednat na: https://www.divadlokampa.cz/program.../vecerni-program/.../type/1  zde i s fotkou https://www.dlouhacesta.cz/news/256/budu-vsude-kolem-tebe/ až bude víc času pošlu fotky našeho benjamínka hlavního režiséra :) A pokud se mi podaří, budeme mít představení v budoucnu i v Radonicích!