!CO JE NAŠÍ ZODPOVĚDNOSTÍ+ZUMBA V NOVÉM+AKCE!

19.09.2017 09:31

Dnes proběhlo první setkání koncepce Xany Bati "Vezmi své tělo a obličej do svých rukou". Mám radost, že se objevily i tváře, které neznám ze zumby a vlastně jsme se poprvé setkaly na živo. Ráda bych s vámi sdílela to, co jsem po dnešním cvičení poslala jim, protože je stále možnost do kurzu vstoupit a třeba vás to osloví. 


"Nezapomeňte, že jste úžasné - často si to připomínejte. Není zodpovědnost druhých nám to dokazovat, ale je zodpovědnost naše si to dokazovat sobě, protože my jsme základem všeho, čeho se dotkneme - buď to ožívá nebo umírá.. a to začíná tělem a končí vším, co v životě máme a co nás potkává... je jen na nás co si v životě tvoříme a vytvoříme. Koncepce vám pomůže vrátit živost, nastartovat základní fyziologické funkce tak, aby s námi spolupracovaly a ne naopak." 
 
A protože samozřejmě žiji i zumbou, ráda bych vás pozvala konečně dovnitř do teplíčka a to již od pondělí 18.9. od 19 hod. do tenisové haly v Radonicích. A protože se mi změnil pronajímatel a protože mám 5 let stále stejnou cenu, rozhodla jsem se lekci nabízet o 10 Kč více - tedy jednotlivá lekce 100 Kč a s permicí 90 Kč (10 lekcí za 900 nebo 5 lekcí za 450) 
 
POZOR AKCE! Kdo si zakoupí permici 18.9., bude ji mít ještě za starou cenu 800 Kč za 10 lekci nebo 400 Kč za 5 lekcí. Platnost všech "starých" permic bude do konce roku, což je 14 lekcí. Permici si můžete pořídit i v páru - kamarádky, rodina atd. 
 
Moc vám děkuji za pochopení, vaši přízeň a podporu! Upřímně si toho vážím!