!DĚLEJ CO TĚ BAVÍ, EMAIL NEJEN O ZUMBĚ!

09.03.2016 11:52

Přeji všem dobrý den!

Velmi mě potěšilo 26 cvičenek na první novoroční hodině. Atmosféra byla nabitá pozitivní energií a to je taky jeden z důvodů proč to dělám. My ženy (a nejen ženy) máme úžasnou moc tvoření toho, co v přítomném okamžiku prožíváme a pokud je to třeba "jen" radost z pohybu, tak to pro umocnění radosti v nás stačí a věřte, že se to pak promítne i do všeho ostatního v našich životech. Proto znovu opakuji KDYŽ DĚLÁŠ TO, CO TĚ BAVÍ A TVÉ SRDCE PLESÁ, DĚLÁŠ TO NEJVÍC CO MŮŽEŠ PRO SEBE, SVOU RODINU I CELOU SPOLEČNOST. A POKUD JE TO TŘEBA ZUMBA HODINA ZÁBAVY, RADOSTI A POZITIVNÍ ENERGIE, DOVOL SI NA NÍ CHODIT! Těším se, jak to znovu roztočíme v pondělí od 19 hod. v Radonicích! Přidejte se k nám!

Děkuji všem rodičům za přihlášení dětí na dětskou zumbu 14.1.. Neodpovídám, je vás hodně, ale počítám s vámi všemi. Kdo se bude chtít přidat, je vítán!

Též bych vás chtěla trochu navnadit na divadelní představení, na kterém již téměř rok pracujeme s Dlouhou cestou. Brzy vám pošlu pozvánku na premiéru v březnu a možná i fotodokumentaci :) Věříme, že představení budeme hrát častěji a na více místech. A protože je naší režisérkou úžasná Iveta Dušková, která je ředitelkou Divadla Kampa, kde zkoušíme a kde proběhne premiéra, posílám vám odkaz na stránky, kde si určitě vyberete z bohatého programu pro dospělé i děti! Velmi doporučuji! https://www.divadlokampa.cz/ Je možné si i objednat divadlo do školy nebo školky atp.

Dostala se ke mě pozvánka na zajímavé představení ve Vinoři - viz. plakátek v příloze.

Jo a málem bych zapomněla poslat mé osobní PF, kde je zároveň i mé osobní předsevzetí a poselství pro tento rok. Mějte se se a smějte se! (to jsem někde okopčila :)