!DĚTSKÁ ZUMBA V LEDNU 2016 AJ. INFO!

04.01.2016 12:58
1. Dnes se na vás těším poprvé v Novém roce od 19 hod. v Obecním domě v Radonicích. Motto zůstává stejné RADOST Z POHYBU, POHLAZENÍ PO TĚLE I PO DUŠI, ZÁBAVA A EFEKTIVNOST V JEDNOM. Uvědomme si znovu, že vše je propojené, tedy pokud moje duše pláče, tělo mi to dá dřív či později najevo a naopak. Pokud váháte nebo si jen chcete zopakovat co vše vám moje lekce mohou přinésti,čtěte zde:  https://www.primazumba.cz/images/200000136-1393e148dd-public/otazky.jpg   Benefitů není totiž vůbec málo, zde jde skromnost stranou, protože jsme se narodili všichni ze stejného důvodu a ten důvod zní HOJNOST, RADOST, LÁSKA - tyto tři věci bychom měli naplňovat, dávat, přijímat, žít a prožívat. A nebojte já vám to na hodinách budu často připomínat a hlavně učit jakou cestou se k tomu co nejvíce přiblížit.
 
2. Další lekce dětské Zumby proběhne ve čtvrtek 14.1. od 15:45 do 17:15, opět ve vinořské Sokolovně.
 
Tato lekce má výhody v tom:
- je časově nezávazná (nemusíte se registrovat do kurzu), 
finančně nezávazná (nemusíte platit kurzovné), 
pro všechny děti ze všech lokalit (tedy nejen z vinořských kurzů), 
- je delší (o půl hodiny, abychom se dostatečně vyřádili a užili si nejen zumbu, ale i hry, které děti baví),
- na závěr drobná odměna pro všechny
- 100 Kč za hodinu a půl, 
- nováčci vítáni (znalost zumby není třeba).
 
Rezervujte si svá místa emailem nebo sms do 10.1. Těším se!
 
3. Stále platí pozvánka na tradiční benefiční Zumba party pro Dlouhou cestu, tentokrát v pořadí již čtvrtou a opět ve vinořské Sokolovně. Plakátek najdete v příloze. Těšíme se na vás!
 
4. Díky vašemu zájmu o Zumba víkend (samozřejmě kdo zná mé víkendy, víte že nás čeká i nahlédnutí do svého nitra a trošku té duchovní prácičky :), jsem zažádala CK Capro o nabídku termínů. Zatím se to připravuje, termín by byl někdy v dubnu. Prosím, pište mi kdo budete mít o víkend zájem. Jste vítané vy i celá rodina, hotely jsou přizpůsobeny všem.
 
 
Děkuji a do Nového roku přeji hlavně umění přijímat s vděčností to co je.