!NÁLEZY I ZTRÁTY, KRÁSA I OŠKLIVOST!

06.05.2019 11:05
Milé ženy, děkuji, že na mé lekce chodíte. Vážím si toho nesmírně a minulé pondělí bylo bombastické. Bylo plno a moc jsme si hodinu užily. A tak vás zvu i dnes jako obvykle od 19ti hod do Obecního domu v Radonicích.
 
A dnes malé zamyšlení a zároveň povzbuzení pro nás všechny. 
 
Vždy se najde někdo, pro koho budeme moc, pro někoho zase málo, pro někoho vysmáté, pro někoho sfingy, pro někoho střelené, pro někoho konzervativní atd. pro někoho budeme málo komunikativní, pro někoho zase až moc atd. Zkrátka vždy se najde někdo, pro koho nebudeme dost. 
 
A víte proč? Protože druzí nás chtějí mít nějakou, chtějí, abychom se nějak chovaly, splňovaly nějaké jejich představy. 
 
Ale víte co? To není náš business! Nejsme chameleoni, abychom se neustále přizpůsobovaly, jak si kdo pískne. Jsme to MY, jediný originál na tomto světě a tak jediný náš business je BÝT SAMY SEBOU a předávat ze sebe to nejlepší co jsme, BÝT VĚRNI SAMY SOBĚ A SVÝM HODNOTÁM  pak to jen ŽÍT a přirozeně obohacovat svět kolem nás naší vlastní autenticitou. Pokud se budeme neustále přizpůsobovat druhým, jak by si to oni přáli, jak by si nás přáli mít, pak zradíme samy sebe a přijdeme o velký kus života a životní energie.
 
A tak i já vám milé ženy opravdu nemohu nabídnout nic jiného než jen samu sebe v plné kráse i ošklivosti. Mé srdce je otevřené a já dělám to nejlepší co v daný moment můžu. A pokud to pro někoho není z nějakého důvodu dost, zkrátka naše frekvence se nesejdou nebo se vzájemně nedoplňují, neinspirují, pak říkám "je mi líto". 
 
Ale pokud naopak ANO, TAK JSEM ZDE PRO VÁS se vším co ke mě patří, se všemi nálezy i ztrátami, které mi život dal a vzal, se vším co ke mě patří a co vám mohu ze své přirozenosti i zkušenosti předat.
 
A tak se těším, že to dnes večer opět krásně rozjedeme, vybijeme, nabijeme, uvolníme, zatančíme, posílíme, narovnáme venku i vevnitř, přerovnáme myšlenky, zkrátka opečujeme se a přiblížíme se zase o kus více k sobě, ke zdroji života a jeho proudu.
 
Autenticitě zdar! Vaše Lucka