!HALLOWEEN, DĚTSKÁ ZUMBA V SATALICÍCH, OBJEDNÁVÁME!

15.10.2015 12:15
"Dokud neučiníme nevědomé vědomým, bude to nevědomé řídit náš život a my tomu budeme říkat osud." C.G.Jung    "Krásu, kterou vidíš ve mě, je jen odrazem tebe. (a naopak)" Rumi     "Svět je plný úžasných lidí. Pokud žádné nepotkáváš, staň se jedním z nich."  Nishan Parwar 
Děkuji vám všem, kdo chodíte v pondělí na Zumbu. Je nás plný sál a dobrá nálada sálá do všech stran. Ty Radonice se ale maj :) Kdo se chce přidat, tak nezapomeňte, že se scházíme každé pondělí od 19 hod. v Obecním domě! 
Vložený obrázek 2
Ráda bych vás pozvala na tradiční Halloween ve Vinoři pořádaný rodinou Dlabačovou - více na plakátku v příloze. Nezapomeňte si objednat svou dýni! A pokud se vydaří, s dětmi si na této akci zazumbujeme na naše známé strašidelné písničky, které známe z vystoupení z minulých let - Strašidelný rej a Thriller od M. Jacksona.
Vložený obrázek 3
 
Dále uvažuji o znovuotevření dětské Zumby v ZŠ Satalice od listopadu do konce března, zakončeno vystoupením na jarním plese ZŠ Satalice. A protože to je takto mimo kroužkovou sezónu, ptám se nejprve po emailu, kdo z vás by měl zájem na Zumbu chodit. Prosím posílejte mi email s předběžnou přihláškou. Jednalo by se o úterý od 14 hod. Díky!
 
A protože se blíží Vánoce a hodně z nás má výbornou zkušenost se super dárky pro celou rodinu za dobré ceny ze zdravého obchůdku (jukněte i na adventní čajové kalendáře!), vybírejte zde: https://shop.gwstudio.cz/uvod A další úžasné dárky všeho druhu naleznete na www.dedra.cz ! Doporučuji oba obchůdky projít křížem krážem! Poštovné platit nebudete a objednávky mi posílejte do 21.10.! Nečekejte s dárky na poslední chvíli a tady si fakt vyberete!
 
Pěkné podzimní dny přeji!