HRAVÁ NABÍDKA PRO VÁS Z LÉČIVÉHO OSTROVA

18.07.2022 12:25
Moje milé cvičenky!
 
Sleduji vás z povzdálí. Se Sárou a i s dalšími z vás jsem v užším kontaktu, tak jsem ráda, že vše zumbově šlape a že vám to tak pěkně jde! Díky za každý váš pozdrav, je to moc fajn.
 
Dnes mám konečně trochu více prostoru a tak mne napadlo, dát nabídku  nejen do uzavřené FB skupiny Sama sebou nejen v rytmech Zumby | Facebook , ale i sem, s nestandardní hravou nabídkou. Pokud vás podobné "hraní" baví, připojte se k nám do skupiny. Takže dnešní nabídka i takto po emailu je výklad karet.
 
Pokud máte otázku, napište mi ji. Pokud konkrétní otázku nemáte, můžete si napsat jen o vzkaz pro vás, tedy to, co teď máte zrovna slyšet.
 
Dodržuji maximální bezpečnost, tedy nelezu do vašeho energetického pole bez svolení. Tam, kam mě pustíte, z toho místa přijde odpověď. Rozumějte tomu tak, že každá dostanete reakci takovou, kterou je vaše vědomí schopné pojmout.
Karty považuji za jednu z berliček, které nám mohou pomoci na naší cestě životem, pokud jsme na nějaké křižovatce nebo díky zacyklenosti nevidíme jiný úhel pohledu. Pokud se točíme v kruhu, nevyvíjíme se. Jenže život po nás chce vývoj, růst, pohyb v před, protože to je to, co vyživuje, nejen, našeho ducha.
Ideální životní cesta tedy probíhá ve spirále. Vše je v pohybu a my s tím.
Proto je fajn se občas zastavit a položit si otázky v tématech, kde cítíme, že stagnujeme, nevyvíjíme se, jsme zacyklené, nespokojené.
Karty, které mi budou pomáhat mám s sebou a jsou nabité havajskou energií, která je velmi léčivá, harmonizační.