!JSEM NAJEDNOU ÚSPĚŠNÁ V PRÁCI A ŠŤASTNÁ DOMA!

28.10.2018 09:34
"Dávej, ale nenech se využívat. Miluj, ale nedovol, aby tvé srdce bylo zneužíváno. Důvěřuj, ale nebuď naivní. Naslouchej ostatním, ale neztrať svůj vnitřní hlas." 
 
Děkuji vám za účast ve sbírce oblečení atd. pro konkrétní rodinu, která se nakonec rozmnožila na 6 rodin :) Nyní zatím stop stav. Jediné, co je nyní třeba je vybavení do domácnosti, převážně kuchyně a do knihovny Dlouhé cesty. Děkuji!!
 
Dále bych chtěla upozornit, že se na zumba víkend můžete stále hlásit a vlastně ani nevím proč ho stále nazývám zumba víkend, když je to spíš sebepoznávací víkend :) A zde 2 z mnoha referencí na proběhlý víkend v minulosti - zkráceno :)  
"Cítila jsem se po 7mi letech na mateřské vyčerpaně a bez energie a nedokázala jsem si sama pomoci. Víkend s Luckou mi pomohl uvědomit si, co si přeju, co chci u sebe změnit. Ulevilo se mi zjištění, že mohu svou energii věnovat jen tam, kde chci, aby to rostlo a ostatní věci můžu filtrovat. Moje děti jsou nyní šťastnější a jsou po půl roce od víkendu stále zdravé (dříve byly stále nemocné). Z toho mám obrovskou radost a i z každého dne stráveného, protože si život najednou mnohem víc užívám. Díky tomu, že jsem poznala více kdo jsem a přijala své zápory a vyzdvihla své klady, jsem najednou úspěšná v práci a šťastná doma. Díky Lucce jsem si uvědomila řadu souvislostí, jak u sebe, tak u jiných. Naučila jsem se za každým dnem udělat tlustou čáru, říct si, co bych mohla příště udělat jinak, ale neobviňovat se a nevracet se do minulosti. Všem, kteří si v nějaké etapě života neví rady, doporučuji. Pocit je skvělý a trvalý." 
"Víkend mi přinesl spoustu nových věcí, poznatků, zkušeností a taky veliké uvědomění, že pokud je opravdu něco, co cítíte že potřebuje změnu, nebojte se převzít za to plnou odpovědnost a rozhodnout se to změnit."
Zítra se na vás těším v 19 hod v Obecním domě v Radonicích. Opět stejný playlist jako byl minule a např. i tyto písničky: 
https://www.youtube.com/watch?v=l8S1NzEmfcQ  - láska je skutečně všude kolem nás, stačí ji vidět a otevřít své srdce, ale nezapomeňme na viz. v úvodu emailu :)
https://www.youtube.com/watch?v=BAkqJT_sMKQ - zázraky jsou ve vzduchu... ano, pokud se naladím na proud života, nebojuji, ale přijímám, nepřežívám, ale prožívám, nesoudím, ale respektuji, nepotlačuji se, ale inspiruji, nesoustředím se na to, co mi nejde, ale na to, co je v mém životě v pořádku, atd. atd. tak přesně tohle naladění, otevření se v srdci s důvěrou v život, mi realita naservíruje v podobě tzv. zázraků :)