!KONEČNĚ MÁM ZA SEBE NÁHRADU :)

06.08.2015 13:56

Když mě můj manžel poprvé uviděl, věděl, že já jsem ta pravá na celý život, a já zas věděla, že se mi plní můj dávný sen. Přesně takto jsem si ho představovala - ostatně o tom (a nejen tom) píšu v jednom ze svých prvních příspěvků na blogu s názvem "Neslevujte ze svých nároků, protože jedině tak, se stanou vaší realitou" https://mojecestyksobe.blogspot.cz/2014/04/neslevujte-ze-svych-naroku-protoze.html - doporučuji přečíst všem, kteří si myslíte, že jsou vaše nároky moc velké - nejsou! jsou přesně takové jaké je potřebujete vy a váš život! nesrovnávejte je s druhými, věřte v ně a držte se jich!


To jsem tenkrát netušila co vše za naprosto nadstandardní kvality v sobě můj muž skrývá. To, že je disciplinovaný, věrný, důsledný, pracovitý, zásadový, charakterní, laskavý, citlivý, romantický, inteligentní, trpělivý, rozhodný, aktivní sportovec žijící pro rodinu, to jsem prokoukla celkem brzy :) (ostatně jinak bych si ho nevybrala :), ale občas byly chvíle a já je nebudu rozepisovat všechny, kdy jsem si řekla "to snad není už možný", protože bych tady psala např. o tom, jak s láskou naprosto dokonale pečoval o moji umírající babičku v dobách našeho randění nebo o tom, jak se postavil čelem k úmrtí našeho druhého miminka, ale taky třeba o tom, jak na úrovni dokáže komentovat basketbalová utkání v TV a donekonečna povídat o světu financí a investic. Zde je jeho profesní video, které dosud nepropagoval, ale já ho chci pustit do světa, protože třeba právě někomu z vás se můžou jeho znalosti a zkušenosti hodit: https://www.youtube.com/watch?v=7-CXlaxhiVc Kdo jednou ochutná jeho profesionalitu a znalosti, už nevolí jinak! A to není jen fráze, ale fakt!
 
Ve středu a ve čtvrtek jsem ze zdravotních důvodů necvičila. Ležíc v nemocnici (nebojte nic vážného, jen jsem si potřebovala dát nohy nahoru a zrovna se nabízel pension Bulovka :) jsem sháněla za sebe náhradu a ne a ne nikoho najít. Volám to manželovi a ten mi říká: "Tak my to s Kájou vezmeme za tebe." A já si říkám proč mě tahle varianta nenapadla dřív?! Manžel pracuje s dětmi od svých 16ti let, trénuje basket - děti a mládež - a má s tím a u nich velký úspěch! Tak pro jednou a výjimečně budou mít děti trošku jinou hodinu! Děkuji všem rodičům za pochopení a jsem ráda, že se dětem hodina líbila. Ve čtvrtek dorazím už zase já a čeká nás 20.6. vystoupení na Jenštejnských slavnostech (rodičům pošlu ještě email zvlášť :).