!MOJE NOVÁ PRÁCE A TŘEBA MI POMŮŽETE!

13.06.2018 17:40
Když jsem před 11ti lety šla 2 týdny po porodu mrtvého dítěte do práce podepsat výpověď, byla jsem jako otupělá ovce, která jde na porážku. Bylo mi úplně jedno,  že nebudu mít práci, že nebudu mít peníze. Jediné po čem jsem toužila bylo vrátit čas a mít své dítě, které jsem týden předtím nechala zpopelnit. Během tak krátké doby tolik nejtěžších chvil a rozhodnutí, že když v tu chvíli natrefíte na člověka nebo firmu, která není dostatečně empatická, ale je hodně ekonomicky smýšlející, prostě jdete to podepsat, protože to je v tu chvíli ta méně těžká chvíle a váš mozek funguje na pokyny. Byla jsem úspěšná manažerka v reklamní agentuře, měla jsem pod sebou 16 lidí, měla jsem hodně peněz, super auto, velkou kancelář. Přesto jsem to všechno odevzdala bez boje.
 
STŘIH
 
Dnes jsem byla podepsat po 11ti letech práce jako OSVČ normální pracovní smlouvu. Už budu zase zaměstnanec. A hádejte co bude mou hlavní náplní? To, kam mě můj nejtěžší zážitek dovedl. 11 let jsem dobrovolníkem ve spolku Dlouhá cesta, kde funguji jako laický poradce, koordinátor Prázdné kolébky a hraji divadlo Budu všude kolem tebe. Vše nezištně a zdarma. Ale přišla podpora od Evropské unie!
 
A JE ZDE NOVÝ PROJEKT ZVANÝ VĚDOMÝ ZÁRMUTEK! Projekt tak smysluplný! Je zde nejen pro pozůstalé rodiče, ale i pro sourozence a prarodiče. Jen jeden malý háček to má a to jest, že pozůstalí musí mít bydliště v Praze. Více info o projektu naleznete zde www.vedomyzarmutek.cz A já se vás ptám. Znáte nějaké pozůstalé rodiče, sourozence, prarodiče z Prahy, kterým by to mohlo pomoci? Je jedno, kdy k úmrtí došlo.
 
Za sdílení, případně odkaz na konkrétní rodinu, budu ráda.
 
Děkuji.