!MOTIVAČNÍ VIDEA - VÝSLEDKY + SBÍRKA!

14.04.2019 18:13
" Při cvičení cítím, jak mi proudí energie od ramen dolů přes paže a i když se cvičení zdá být fyzicky nenáročné, jsem pěkně zničená :) Cítím energii i na jazyku a vlastně všude. Cítím se více propojená se svou ženskostí a i ji vyzařuji. "Mně osobně cvičení a celý program dal hodně. Co jsem si dala dohromady je trochu disciplína v jídle a přivedlo mne to i k ostatním myšlenkovým pochodům."
 
Tak tyto a další reakce mám jako zpětnou vazbu na motivační videa. V příloze posílám výřezy reálných fotek od jedné z žen, kde je jasně vidět rozdíl v otevření obličeje, jeho vypnutí a uvolnění, pomalé rýsování břicha a pasu a dolních končetin. 
 
Jak jistě víte v lednu jsem rozjela vlnu 4 motivačních videí (1 video na 1 týden plus moje podpora i uprostřed týdne), kde se ženy zabývaly nejen svým tělem (omlazovací koncepce), ale i svým mentálním přenastavením (drobné úkoly na každý den, změna úhlu pohledu) a stravovacím novým návykem (drobná změna dělá divy). Této první motivační vlny se účastnilo 26 žen z různých koutů země. A protože videa mám stále k dispozici, nabízím je nyní vám, které jste je propásly nebo jste na ně v lednu nebyly ještě připravené. Chcete se lépe cítit a i lépe vypadat? Nemáte čas a tak hledáte vše v jednom? Tak jsou videa určena právě pro vás! Stačí mi napsat a už k vám můžou letět! Těším se na vás!
 
Poslední info tohoto emailu se týká sbírky. Pro rodinu v nouzi sháním koberec, rozkládací gauč, topinkovač, rychlovarnou konvici. Pokud se něčeho z toho potřebujete zbavit a je vám to líto vyhodit, zároveň víte, že je to v dobrém stavu a může posloužit dál, dejte vědět. Díky!