NABÍDKA KONZULTACE + PÁR SLOV K SITUACI + ŠITÍ ROUŠEK

03.04.2020 15:11
Milé ženy! Kamarádka organizuje šití roušek do nemocnic. Shání látky, prostěradla, cíchy atp. Pokud někdo máte něco k dispozici, prosím, kontaktujte přímo Boženku Fenclovou na tel. 774668872. Díky. 
 
Nové video zatím nevzniklo, čekám na "správný čas", ale určitě zase něco natočím. Děkuji vám všem, co mi píšete, že jste to ocenili a dětem udělalo radost.
 
Ráda bych vám ještě napsala pár slov k tomu, jak vnímám to, co se děje. Náš svět a smysl života každého z nás je nastaven na duchovní růst, který je podstatou života každého člověka. Čím více jsme zaměřeni na hmotu, tím více strachu vytváříme, protože všechno hmotné vzniká, ale i zaniká. Čím více jsme omezováni vnějšími aktivitami, tím více jsme vedeni do svého vlastního středu, do hlubin své duše. Potřebujeme se více propojit s tím nehmotným pravým Já. Toto čisté vědomí nemůže onemocnět, protože je dokonalou podstatou všeho a podaří-li se nám k němu co nejvíce přiblížit, budeme vůči  "útokům" z venčí imunní. Když jsem v r. 2007-2009 přednášela Cesty k harmonii, říkala jsem lidem, že čím více se nás probudí, tím větší pravděpodobnost, že se nám bude žít dobře. Ale co to znamená probudit se? Znamená to používat více srdce a méně hlavu, více intuici než tabulky, více zákony přírody než znalosti nabiflované ve škole. Stále je zde mnoho lidí, kteří co nevidí, co neslyší, co si nespočítají, na co si nemohou sáhnout, to pro ně neexistuje a proto máme jako lidstvo nyní šanci se probudit a posunout se na duchovní úrovni tak, jak po nás život sám chce. 
 
Na závěr bych vám ráda nabídla možnost konzultace. Pokud byste si chtěli popovídat po telefonu nebo po emailu, volejte nebo pište otázky, které vás trápí. Pokusím se naladit a podpůrnými slovy reagovat.