!NAŠÍ PŘIROZENOSTÍ JE CÍTIT SE DOBŘE!

03.04.2020 15:04
Základní potřeba nás lidí je „cítit se dobře“ v jakémkoliv okamžiku našeho života. Abychom dosáhli tohoto stavu, je třeba vyvážit základní potřeby našeho těla i naší duše. 
Naše tělo potřebuje přirozený pohyb, zapojení všech kloubů a svalů a pokud to našemu tělu dopřáváme pravidelně, odvděčí se nám pružností, dobrou kondicí a uvolněním. 
Abychom tohoto ale docílili, musí být naše fyzická aktivita vyvážená, jinými slovy tělo potřebuje ohnivé, uzemňující, vzdušné i plynoucí vyjádření nás samých.
Naše duše volá o neustálý přísun pozitivní energie např. formou radosti, dobrého pocitu, životního naplnění atp. Tohoto stavu dosáhneme jedině tehdy, pokud posloucháme, co naše duše potřebuje, co jí dělá dobře, co jí navozuje pocit radosti, za co může být vděčná. 
Na mých hodinách Zumby s posilováním se závěrečnou relaxací dopřávám ženám vše výše zmíněné. V první půl hodině se doslova nabíjíme energií a zároveň vybíjíme přirozenou radostí z pohybu (tance) vše nepotřebné, v další půl hodině se věnujeme problematickým partiím a protažení. V závěru hodiny se již zklidňujeme a následuje relaxace, která nám napomůže vrátit se domů plné vnitřní pohody a rovnováhy. Během celé hodiny kladu velký důraz na přirozené posilování pánevního dna a celá hodina je koncipována tak, aby došlo k rovnovážnému zatížení všech kloubů a svalů. 

Dnes v 19 hod se na vás budu těšit! Lucka