!2 MĚSÍCE V JEDNOM EMAILU - NOVINKY, BONUSY, PODĚKOVÁNÍ ATD.!

16.02.2015 11:10

Ano, jsou to téměř dva měsíce, kdy jsem nepsala žádný hromadný primazumbovský email! Po tuto dobu jsem byla především sama se sebou a dopřávala si základní péči, kterou jsem potřebovala. I taková období jsou potřebná a někdy nám život tato období daruje právě pro ten odpočinek, který bychom jinak neustále odkládali. Díky období odpočinku se můžeme lépe naladit na čas příchodu jarních energií, který právě teď nastává pro nás všechny - vše začíná pučet a chce růst. Jakmile se naladíme na tyto energie, zjistíme, že možná naprosto přirozeně máme větší potřebu např. úklidu nejen v domácnosti, ale i v sami sobě, abychom mohli otevřít dveře všemu novému, co si přejeme, aby k nám přišlo. Nebojme se tedy opouštět to staré nefunkční a dovolme si tak udělat prostor tomu, co nás naopak podporuje, vyživuje a co nám umožňuje tvořit.

 

A nyní k 5ti bodům, které s vámi chci sdílet:

 1. Chtěla bych tímto poděkovat všem, kteří se zúčastnili pravidelné předvánoční sbírky. Byla velmi úspěšná a já jsem vděčná, že mohu potkávat na mých hodinách tolik žen s touhou a ochotou pomoci řídíc se heslem „mě již neslouží, jinému poslouží“. Další velké poděkování patří všem, kteří se zúčastnili 3. ročníku charitativní zumba party pro Dlouhou cestu - více info o proběhlé akci zde: https://www.dlouhacesta.cz/news/220/iii-zumba-pro-dlouhou-cestu-podekovani/. Poslední velké díky patří všem sponzorům -  Němcova selská mlékárna Radonice (https://www.mlekozfarmy.cz/), Jan Diviš Zahradnictví (https://www.jandiviszahradnictvi.cz/), nakladatelství Egmont (https://www.egmont.cz/), vydavatelství Burda Praha (https://www.burda.cz/), Dorty Petry Novákové (https://www.dortypraha.com/)

2.  Velmi si vážím slov některých mých cvičenek, která mě nejen zahřála u srdíčka, ale i mě podpořila v době mého pasivnějšího období. Díky holky!

prosinec: "Cvičení mi dělá radost a vždy se těším. I když jsem někdy unavená, se zumbou ožívám. Beru si od tebe příklad ohledně pozitivního vnímání života a předávám to vnučce. Je jí 12 let."

leden: "V pondělí mě to zase maximálně dobilo. Neměla jsem nějak dobrou náladu a po tvé hodině bych mohla lítat. Děkuju za to, že to pro nás děláš! Moc si toho vážím a obdivuji tě, kde bereš tolik vnitřní síly." Odpověď najdete na mém blogu: https://mojecestyksobe.blogspot.cz/ :)

leden: "Děkuji moc a ještě jednou vyjadřuji velký obdiv k Vaším lekcím. Káťa ( a vím, že nejen ona) je nadšená a každé úterý se z dětské zumby vrací domů s úsměvem na tváři. Co víc si jako matka mohu přát....

 

3Moje šestiletá dcera je studnice nápadů (všude a na všechno - kdo hledá marketingového manažera?) :) V loni v létě se jí nechtělo jet k babičce a dědovi na chalupu, že se jí bude stýskat. Pak ale přišla s nápadem, že když by měla malou maminku, tatínka, ségry a taky sebe, tak by nás všude nosila pořád s sebou a když by ji bylo smutno, tak by si s námi hrála a smutno by jí pak nebylo. Navíc bychom jí pomohli i lépe usnout. Já ji tenkrát slíbila, že jí to zkusím splnit. Sice to trvalo nějaký pátek, ale miniatury rodiny jsou na světě a do konce ve dvou velikostech a provedeních. Pokud i vy chcete svému dítěti ulehčit odloučení od vás, napište mi a objednávejte své miniatury. Stačí poslat fotky reálných lidí a podle toho vám je rádi vyrobíme. Vhodné i jako dárek pro miminko do postýlky(maminku, tatínka, sourozence). Tým Káji Burdové :)

 
 
 

 
 
 


 

4. 25.2. nás čeká poslední lekce zumby ve Vinoři. Tímto otevírám další kurz, který bude opět na dva měsíce. Začínáme 11.3. (1. týden v březnu jsou prázdniny) a končíme 29.4. Více info zde: dospeli vinor kurz jaro 2015.docx (1145273) Hlaste se mi do konce února! Těším se na pokračování!

5. Skvělý bonus pro každou ženu, která si zakoupí do konce února permici nebo kurz – poukaz v hodnotě 600 Kč na péči o pleť, líčení, vyzkoušení různé kosmetiky, poradenství – naprosto zdarma si můžete dopřát takovou péči, kterou budete zrovna vy potřebovat - jelikož to zahrnuje i líčení - doporučuji se objednat před nějakou akcí :) Sama jsem tuto službu již vyzkoušela a musím upřímně říct, že takové péče a kvalitních informací a různých fíglů se mi již dlouho nedostalo, navíc jsem pak hned mohla vyrazit "do ulic" :) Škoda jen, že jsem to všechno nevěděla o dvacet let dřív :) Poukazy dostanete ode mě. 

Přeji vám všem pohodové dny plné radosti!