PF a PŘÁNÍ K vÁNOCŮM

01.01.2023 15:36
Milé ženy,
blíží se konec roku, který byl možná pro některé z nás plný změn, turbulencí a výkyvů a to na všech možných úrovních. Jak už říkám pár let, to, co platilo ještě před pár lety, už nefunguje, musíme si pomalu zvykat na nový svět, který chce po nás, abychom svou cestu dláždili ne skrze slova druhých, ale skrze svoje vlastní slova, která vycházejí z našich srdcí, duše a ducha.
Nyní nás čeká jisté zpomalení a zklidnění a v novém roce nebudou energie již tak prudce jangové, protože vodní Tygr předává štafetu hravému Zajíci. Měl by nastat rok zaměřený na rodinu, domov, zázemí, vztahy, hojnost.
Pojďme poděkovat tomuto roku za to, že nás mnohému naučil. Pomohl nám jít novou, svou vlastní cestou jen s tím, co nás nezatěžuje, ale co nám pomáhá, dodává sílu a podporu. Zbavil nás nepotřebných věcí, lidí, návyků a vnesl čerstvý vítr do našich vztahů a rozpohyboval stagnující energii.
Ráda bych vám všem, kteří jste v roce 2022 byli součástí mé cesty moc poděkovala a těším se na další společné putování i v roce 2023. Každý váš příběh mě obohatil, někdy rozesmutnil, jindy naopak rozesmál. Snad i já jsem vám mým příběhem dodala odvahu a pocit, že poslechnout hlas svého srdce a své duše je to nejlepší řešení a i když je někdy smutno, tak slunce stejně vyjde a potom svítí mnohem jasněji a i více hřeje.
Přeji vám i vašim blízkým krásné vánoční svátky, mnoho štěstí a lásky, splněných snů a úspěchů, ale především pevné zdraví a klid v duši. Ať vám dává váš život smysl!