PLÁNUJI ZUMBA VÍKEND

18.07.2022 12:34

Milé ženy, jak se máte? Cítíte se? Vnímáte se? Slyšíte se? Ctíte se? To vše se budeme učit a připomínat si už brzy na živo. Nyní hlavně v mé FB skupině...Přidejte se k nám! (2) Sama sebou nejen v rytmech Zumby | Facebook

 
Ráda bych vás pozdravila a to formou třetího pozdravu z mých cest. Zároveň se tam dozvíte, kdy se můžete těšit na moji první lekci s vámi. Už se nemůžu dočkat! Ještě vám určitě ale napíšu.
 
Vím, že jsem plánovala zumbu z Havaje, ale nakonec to Sára zvládá tak dobře, že bych akorát zbytečně vstupovala do online prostoru a tak raději pracuji individuálně s některými z vás (konzultace atp.) a věnuji se uzavřené FB skupině, kde, mimo jiné, najdete moje živá vysílání na různá témata a poslední skoro hodinové omlazování, tak pokud tam ještě nejste, tudy pojďte dál: Sama sebou nejen v rytmech Zumby | Facebook
 
Taky začínám chytat roupy s organizací sebepoznávacího a seberozvojového víkendu se zumbou. Ochutnávku z některých minulých víkendů najdete na stránkách. A já se vás ptám, jely byste? Udělám pak anketu - kdy, na jak dlouho, kde. 
 
Na závěr pár anonymních úryvků ze zpětných vazeb na konzultace/výklady se mnou. "Já myslím, že to sedí všechno, zatím jsem si to přehrála jednou, ale budu si to pouštět ještě několikrát." "Abych řekla pravdu, mám pocit, že už se mi to vše děje. A hrozně moc mi pomáhá tvé relaxační a meditační povídání." "Děkuji moc za hlasovky, musím říct, že to opravdu sedí, to co jsi mi popsala...Mám pocit, že maličko, začínám měnit uvažování k lepšímu..." "Děkuji, neskutečně jsi mi vylepšila večer. Pomohlo mi to." "Strašně si vážím toho, že jsi mi věnovala ten čas. Nad některým věcmi se musím opravdu zamyslet. Jsem ráda, že jsi mi to nahrála. Určitě jsem si to dnes nepustila naposledy a kdyby si třeba někdy dělala nějaký podrobnější výklad, ráda se k tobě přihlásím a zaplatím ti to." "Moc děkuji je to hrozně zajímavé až fascinující.. nad tím, co jsi říkala, jsem zrovna přemýšlela..." 
Kdo má zájem, hlaste se mi, viz příloha.