!PODPORA PRO VÁS, ZUMBA VÍKEND, HALLOWEEN, MLÉKO Z FARMY, ZAHRADNICTVÍ!

10.10.2014 10:05

Paní M. měla na jaře špatné období, necítila se psychicky dobře. Nechodí na moji zumbu, ale dostaly se k ní moje emaily „náhodou“. Jak víte z mých článků zde: https://mojecestyksobe.blogspot.cz/ „náhoda neexistuje“. Jsem ráda, že to funguje – život sám se vždy postará o to, aby se k nám dostala ta pravá informace a ti praví lidé, aneb „když je žák připraven, učitel se najde“. Paní M. pomohly moje články natolik, že se o ně opírá v době psychické nepohody a dokonce ji jeden konkrétní vytáhl z toho největšího psychického dna a ona tak může jít dál. Podobné příběhy mě těší a motivují k tomu, abych pokračovala v psaní i nadále. Pokud pomáhají články na blogu https://mojecestyksobe.blogspot.cz/ i vám, sdílejte je dál se svými blízkými. Nikdy nevíte, kdo je zrovna potřebuje číst a komu pomohou otevřít to, co by jinak zůstalo uzamčené. Díky.

 

Jak jsem již zmiňovala síla přírody zeslabuje a tak již není taková přirozená možnost čerpání energie z ní. To každý z nás jistě na podzim a v zimě cítí, nicméně jsou cesty, jak si dobíjet baterky jinak. Jednou z nich je dělat to, co nás baví a prožívat tak z toho radost. Další cestou je očista od nepotřebného, tedy vědomé zbavování se toho, co nám již neslouží, co nás oslabuje a co nám energii bere. Obojí budeme dělat intenzivně na Zumba víkendu – viz. příloha, který se nádherně plní. Už nás je 20 (z toho 15 cvičících, ostatní doprovod J) a jelikož tam je hala pro 50 cvičenců, můžete se stále směle hlásit dál! Fotky z posledního zumba víkendu najdete zde: https://primazumba.rajce.idnes.cz/Zumbavikend_8.-10.11.2013-Spindleruv_Mlyn-hotel_Clarion/

 

Ráda bych též vyzvala cvičenky, kterým se hodí středa od 18:45 nebo od 20:00 ve vinořském Vincentovi, že si mohou přijít jednorázově (nebo formou zvýhodněného kurzovného) přijít s námi zacvičit. Z těhotenských důvodů :) se uvolnila místa! Těším se na vás již dnes!

 

Další info se týká akcí v regionu, které nikdy nezklamou. Jednou z nich je např. tradiční Halloween ve Vinoři, aneb tematické dlabání dýní na Dlabačově J Více info v příloze.

 

Další se mi dostala do rukou ze schránky o tom, že mléčné výrobky z farmy se k vám dostanou až do domu už i v Satalicích, ale můžete si zde www.mlekozfarmy.cz najít tu svou trasu přímo do vaší ulice! A teď pozor! Toto vše si zde můžete koupit: čerstvé selské mléko, jogurtový nápoj jonáš, radoňáčky tvarohové mlsy pro děti, syrovátkový nápoj, selský jogurt a tvaroh, selský kefír a podmáslí, sýry-selský, dnešní, balkánský, balkánský ve slaném nálevu, jarní s bylinkami, pařené sýry korbáčik, parenica a koliba, selskou sýrovou pomazánku a pozor i selské máslo, pravou zmrzlinu a čerstvá vejce! Nemusíte jezdit do velkoobchodů, abyste měli čerstvé, farmářské a dobré pro sebe a své děti až do domu!

 

Poslední info se týká nadcházejícího dušičkového období, které může být alespoň trošku pestřejší v tom, že svým blízkým, kteří nejsou již mezi námi, dáme na hrob s láskou tvořenou květinovou dekoraci. Zahradnictví Jan Diviš v Radonicích je jedním z těchto míst kde si můžete vybrat a objednat. Více info na www.jandiviszahradnictvi.cz