!POJĎME DÁT DĚTSKÉ ZUMBĚ NOVÝ KABÁT!

01.09.2019 21:06
Sama jsem mámou, proto vím, jak je důležité vybírat si, kde, s kým a jak tráví moje děti svůj volný čas. Vybírám, kdo je bude ovlivňovat svým přístupem, svou osobností, kdo je bude podporovat, motivovat a všestranně (fyzicky, osobnostně) rozvíjet. 
Kroužek, který vybereme by jim měl dávat nové zkušenosti, přinášet radost a měl by mít pozitivní dopad na jejich psychický i fyzický vývoj. Proto jsem 7 let vedla dětské kurzy, kde jsem se snažila uplatňovat vše, co sama považuji za důležité.
Mým cílem je znovuobjevit v dětech jejich přirozenou spontánnost a otevřenost, která je důležitá pro harmonický vývoj nejen fyzický, ale i osobnostní. Líbí se mi, jak se přirozené odlišnosti dětí vzájemně doplňují, protože každý jsme originál. Ale dost bylo řečí, více naleznete v mém článku na blogu, který jsem kdysi k tématu napsala. Prosím, přečtěte si pro lepší pochopení mého nastavení a záměru Zde: https://mojecestyksobe.blogspot.com/2014/04/podstatny-je-pro-me-dort-ne-jen.html
 
A po delším úvodu velká prosba na vás. Pojďme udělat brainstorming. Po 4 letech jsem se rozhodla opět zavést do svého rozvrhu práci s dětmi (zatím nevím kdy a jak často, je to fáze plánování, bude záležet na rodinném rozvrhu). Víte, že mé lekce nejsou jen o zumbě, radosti z pohybu, správného držení těla, tanci, posilovaní, protahování, hraní her atp., ale i o hlubším povídání si s dětmi, jejich osobnostním rozvoji, orientaci ve světě v souladu s univerzálními zákony, lásce k sobě,k jednotě, originalitě a obyčejnosti i neobyčejnosti, vědomém žití a bytí. Jak by se měl takový kroužek jmenovat? Aby nevystrašil svým názvem rodiče a děti, kterým jsou tyhle řeči vzdálené a šumák, ale přesto jim záleží na tom, aby se jejich dítě zdravým způsobem rozvíjelo ve všech směrech. Zde pár našich rodinných tipů: Jsem originál, Ty na to máš, Hvězdy svého života, Zumbou k sobě, Superstars, Happy team, Jeden team, Happy kids, Tančím pro radost, Tanec života, Zumba a já, Tančím-tedy jsem, Vědomý tanec, Šťastné dítě, Vědomé dítě, Sebe-vědomé dítě, Happy family :) 
 
Pokud vás napadne jakýkoliv název nebo vás zaujal některý z výše uvedených tipů, napište mi!  Předem díky za spolupráci! Velmi to oceňuji.