!POJEĎTE SE S NÁMI ROZZÁŘIT NA VÍKEND+SOBOTY V POHYBU+ZUMBA V RADONICÍCH!

03.11.2014 14:13

Proč některé ženy září spokojeností a zdravím a cítí ve svém životě hojnost a přítomnost štěstí, nezávisle na vzhledu, majetku a kariéře? 

Protože mají hojné, zdravé a spokojené myšlenky, které jim upevňují jejich vztah k sobě. Váží si samy sebe a cítí se dobře ve své kůži. Takový životní postoj se lze naučit malými i většími kroky. Jedním z nich může být pro vás např. další Zumba víkend, který se koná již 21.-23.11. V příloze posílám oficiální plakátek od CK Capro, se kterou již několik let úspěšně spolupracuji. 
V příloze též posílám program víkendu z minulého roku. Ten letošní bude tematicky v něčem stejný, v něčem podobný a v něčem jiný. Aktuální program pošlu všem přihlášeným cca 5 dní před odjezdem. 
Jedním z bonusů letošního víkendu, který se mi podařil tento týden vyjednat je, že každý přihlášený (cvičenka, doprovod, dítě) bude mít nárok na45min. pobyt v solné jeskyni zdarma! 

Další pozvánkou jsou SOBOTY V POHYBU v KVC Vincent - Vinoř od 9 do 11:30 hod. První z nich se koná již tuto sobotu 8.11. Čeká vás Zumba s Luckou a Slow body s Janou. Čekají vás dvě lekce pohybu včetně strečinku a relaxace doplněné o diskuze na téma pohybu, jídelníčku atp.Rezervujte si své místo do čtvrtka 6.11. Další SOBOTA V POHYBU proběhne 29. 11. a můžete se těšit na Latin aerobik + Slow body s Janou. Budete včas pozváni emailem.
 
Zumba v Radonicích - Stále cvičíme každé pondělí v Obecním domě, jen začátek hodiny se posouvá o 10 min., tedy začínáme v 18:55! Těším se tedy již zítra! 17.11. v době státního svátku se cvičí pouze v případě min. 12ti nahlášených cvičenek. Hlaste se mi prosím do 17.11. 12:00. Info dám na www.