!POMOZTE MI, SE ROZHODNOUT!

18.09.2018 10:56
"Raději stavím mosty než zdi a tak chci, abyste se cítily i na mých lekcích."
 
Milé cvičenky!
 
Život je krásný. Jistě si pamatujete, jak jsem vymýšlela různé strategie, jak to udělat, abych zvládla platit vysoký nájem. A nyní jsem v opačné situaci. Nájem od září neplatím (než se to zase změní :) A tak teď vymýšlím, jak to udělat, abych ušetřené "peníze vrátila lidu". A kromě toho, že nabízím obci Radonice zdarma animace na lokálních akcí (jako jsem dělala doposud), tak mě napadly tyto 3 možnosti:
 
1. Budu si dávat stranou 100- 200 Kč za každou lekci (dle počtu cvičenek) a 2x ročně pošlu ušetřené peníze za nájem na charitu.
2. 1x za 6-7 týdnů bude zumba ZDARMA pro všechny (data bych upřesnila).
 
A protože potřebuji pomoci se rozhodnout, vytvořila jsem na stránkách anketu a budu ráda, když mi to pomůžete rozhodnout vy. Prosím, hlasujte do neděle. Anketa je úplně dole na hlavní stránce www.primazumba.cz
 
Ještě jsem chtěla dát třetí možnost a to dobrovolné vstupné "dar za dar", jako jsem včera říkala na lekci, ale nakonec jsem od této možnosti upustila, protože by to dlouhodobě nemusela být nejlepší varianta. Takže vstupné je stále stejné - 100 Kč za lekci, 90 Kč, pokud máte permici. 
 
Díky za spolupráci a přeji krásný den. Lucka