!POSLEDNÍ LETOŠNÍ LETNÍ ZUMBA S LUCKOU!

06.08.2015 00:00

Milé cvičenky, v pondělí 6.7. se z důvodu st. svátku cvičit nebude. Poslední letošní letní zumba se mnou proběhne v pondělí 13.7. v 19 hod. v Radonicích (součástí je závěrečná relaxace). Omlouvám se, že letos nejdeme ven, ale za prvé není jistota počasí, za druhé mi pobyt na sluníčku momentálně neprospívá. Budu se snažit vám to vynahradit příští léto! 

 
Chtěla bych vám všem, se kterými se z důvodu dovolených na mé poslední předporodní zumbě neuvidím, popřát jen to nejlepší a nezapomeňte, že jste skvělé takové jaké jste! 
 
Na závěr bych jen chtěla připomenout, že každý z nás máme moc změnit svůj život k lepšímu. Ale jak víte práci za vás nikdo jiný neudělá, změna se nestane bez vašeho vlastního rozhodnutí a přičinění, ale můžeme se vzájemně podporovat, inspirovat a dodávat odvahu, když se nám zrovna nedostává. Proto jsem taky začala psát můj blog a zejména jeho prvotní příspěvky vás můžou podpořit na cestě k lepšímu pocitu, bytí i žití. Děkuji za vzájemné zrcadlení toho kdo jsme, protože díky tomu můžeme lépe pochopit sebe samé. Těším se na cvičenou, viděnou, psanou, na vzájemné sdílení!