!POZVÁNKA NA DĚTSKÝ MUZIKÁL - ÚŽASNÝ ZÁŽITEK!

14.04.2019 18:16
Přátelé, tak jako loni, i letos bych vás ráda pozvala na muzikálové představení, které se hraje převážně pro školy v dopoledních hodinách (ale i 2 odpolední termíny) -  a je tedy zároveň obsazován pouze dětmi. Minulý rok to byla Annie Jr. a já osobně jsem byla tak unešená, že jsem pak litovala toho, že jsem to nepropagovala více. Pěvecky, tanečně i herecky je na profesionální úrovni a fakt to stojí za to. 
 
Letos se bude hrát představení Pravá blondýna, kterou jsem sice ještě neviděla, ale vím již z dvou muzikálů (Annie a Frankie a já), že to bude opět TOP. Školy, které se zúčastnily minulý rok (přes mě to byla vinořská škola a hornopočernická, ze Satalic bylo jen pár dceřiných kamarádů), byly nadšené a letos se chystají znovu. Ráda bych to rozšířila dále mezi další lidi, protože je to fakt krásný zážitek, který se bohužel opakovat nebude, protože další rok budou zase nacvičovat jiný muzikál. Pokud si myslíte, že by to mohlo zajímat vaši školu (třídu) nebo vás osobně s dětmi zajímat (Kája bude nadšená ze všech svých kamarádů a provede je poté do zákulisí, v Hybernii i jinde uděláme pár fotek atp.), neváhejte se na mne obrátit. 
 
Letos se jedná o tyto termíny: 10.6. v 10:30 a v 17 v KC Novodvorská, 11.6. v 10:00 v KC Novodvorská, 12.6. v 10:00 v Hybernii, 13.6. v 10:00 v Divadle Broadway, 14.6. v 10:00 v KD Ládví, 17.6. v 10:00 v KD Ládví. Vstupenky jsou nízké  a učitelé zdarma. Budu ráda i za sdílení. Díky! Zde sestřih z loňské Annie zde: https://www.youtube.com/watch?v=00A2A7UAIhE