!POZVÁNKA NA JEDINEČNÝ A OJEDINĚLÝ SEMINÁŘ "OMLAZOVÁNÍ TĚLA A OBLIČEJE!

17.08.2017 15:15
VĚDĚLI JSTE, ŽE:
všechny deformace, které máme na těle (i drobné na oko neviditelné nerovnováhy nebo bloky) se projeví i na obličeji?
- přední část těla gravituje směrem dolů a zadní směrem nahoru? 
- když začnu své tělo harmonizovat (uvolňovat a vycentrovávat), tak se mi tělo i obličej odmění zdravím a krásou?
deformace na těle máme individuální, ale cesta (viz. níže) k jejich nápravě je univerzální? 
- je mýtus "vypadat staře" jen proto, že už nám není dvacet? 
- vše souvisí se vším a že když se mi např. narovná tělo, narovná se mi i psyché, zvýší se mi sebevědomí a jsem schopná se zbavit emočních nánosů?
 

JAKÉ BY TO BYLO, 

- nepotřebovat fyzioterapeuta, rehabilitační sestru, maséra a kosmetičku a vyhledávat je skutečně jen jako bonus při potřebě opečovávání?
- neutrácet za drahé omlazovací krémy? 
- vstávat každý den s pocitem, že se o své tělo postarám sama, protože mám ruce, které si "sáhnou" kamkoliv a dokáží divy? 
- převzít plnou odpovědnost nejen za své myšlenky, ale i za své tělo, jak vypadáme a jak se v něm cítíme? 
- věřit ve své moudré tělo, že ví, co je pro něj nejlepší, aby se cítilo zdravé, mladé a dokázalo se samo o sebe postarat? 
 
V listopadu jsem měla možnost se seznámit s Koncepcí OMLAZOVÁNÍ (A MODELACE) TĚLA A OBLIČEJE a hlavně s její zakladatelkou Xanou Bati, která mi za krátkou dobu předala spousty informací - od anatomie, fyzilogie až po psychologii, esoteriku aj. pohledy a směry, že jsem u ní nejprve absolvovala školu omlazování těla a obličeje jako klientka a nyní u ní studuji, abych mohla reálně a prakticky vést omlazovací kurzy zde v Radonicích (jak je uvedeno výše - všechny deformace na těle se projeví i na obličeji, proto název omlazovací).
 
A protože, než se ke mě přihlásíte na kurz, chci, abyste měly vše z první ruky přímo od Xany, proto jsem ji pozvala k nám do Radonic na 8mi hodinový seminář, kde vám vše vysvětlí, aby vám byly jasné všechny souvislosti a mohly jste být nadšené stejně jako já a hlavně se pak v klidu rozhodnout, zda-li do kurzu se mnou budete chtít jít (a cítit se a vypadat lépe) nebo ne. 
 
Na listopadovém zumba víkendu jsem některém z vás metodu trochu nastínila a zahrnula pár cviků z koncepce. Od ledna zahrnuji pravidelné cviky na závěrečné protažení. 
A jak mi koncepce pomáhá? Od listopadu jsem neutratila ani korunu za krémy na obličej. Tělo se mi začíná rovnat do gravitační osy, tedy např. ramena a kyčle už jsou téměř na stejné úrovni. Prodloužil se mi o 1 cm krk a zmírnily vrásky kolem úst. Oči mi začínají vystupovat a zvednul se mi a vycentroval nos. Začíná se mi po čtyřech porodech zvýrazňovat pas a postava se rýsuje do ideální fyziologické podoby (přesýpací hodiny). Zmizela bolest, napětí a píchání, což jsem dříve občas po ránu mívala "než jsem se tzv. rozchodila". Můj nízký tlak se zharmonizoval do ideálního. A další pozitiva jsou na cestě :)
 
Pokud vás informace zaujaly a chtěly byste o koncepci vědět více, poslechněte si i záznam z hodinového webináře, kde Xana vše obecně vysvětluje. https://www.youtube.com/watch?v=HMCX6PGyK38&t=1s
 
Již nyní si prosím rezervujte své místo na neděli 12.3. od 10 do 18 hod. v kulturním domě Radonice. Všechny informace můžete získat za 2350 Kč (v ceně je započten celodenní nájem a možná se vám zdá cena vysoká, ale garantuji vám, že informace, které si odnesete jsou k nezaplacení!!). Kromě teoretických informací si i jednotlivé techniky vyzkoušíte a až otevřu kurz, jen na něj prakticky navážeme. Hlaste se mi ženy milé do 20.2.! Pokud víte o nějaké kamarádce, kterou by to mohlo zajímat, prosím o přeposlání tohoto emailu. Využijte této možnosti, Xana se jindy do Radonic jen tak nedostane - je z Brna, je hodně vytížená a do budoucna plánuje pouze online programy (jejich cena je a bude mnohem vyšší!). Též bych chtěla podotknout, že Xana buduje na Ukrajině "Dům radosti" jako vzpomínku na její maminku, od které znalosti celoživotně čerpala, proto výtěžek ze semináře jde na tuto smysluplnou věc. 
 
Já plánuji kurz otevřít co nejdříve po tomto semináři a absolvování školy - cca v dubnu-květnu.
 
 
S úctou k našemu zdraví a věčné kráse vás zdraví Lucka