POZVÁNKA NA ZUMBA VÍKEND

18.07.2022 12:47
Dovolte mi, abych vás pozvala na zumba víkend, který bude časově probíhat od pátku 17ti hod (před večeří) do neděle 14ti hod. (po obědě).
Celý areál máme jen pro sebe. Program bude probíhat nejen vevnitř, ale i venku. Dodám ho všem přihlášeným cca 3 týdny před začátkem.
Pokud se na víkend budete hlásit, můžete rovnou poslat zálohu a napsat do předmětu jméno a příjmení. Pokud máte jakékoliv otázky nebo požadavky, pište sem do komentáře nebo SZ.
Předem děkuji za vaši důvěru a taky za to, že si najdete na sebe čas, váš posvátný čas, a dovolíte si ho věnovat jen sobě, protože jste středobodem svého těla, mysli i ducha, své rodiny a všeho, co tvoří váš život ve vztazích a všemu, co je vaší součástí.
Mým záměrem je podporovat změny v životě, které jsou laskavé a bezpečné a vedou ke spokojenějšímu žití a bytí. Ty úplně obyčejné, každodenní. Vnitřní posuny a vnější životní změny ale potřebují svůj čas. Každý z nás má svoji jedinečnou cestu, vycházíme z jiných životních podmínek. Nicméně považuji za důležité dát přednost sobě, jak na úrovni času, tak na úrovni pozornosti a najít odvahu rozhodnout se, že chci žít život opravdově a pravdivě.
Těším se na vás tento týden v úterý a ve čtvrtek v 18:45 na hřišti.