Přečti si to a přidej se k nám!

11.10.2022 11:49
Čemu dáváme pozornost, to roste. Čemu dáváme pozornost, to oživujeme. Čemu dáváme pozornost, to léčíme. A když je ta pozornost pečující, láskyplná, fyziologická, regenerující, celostní, tak nám roste ZDRAVÍ, SÍLA, KRÁSA a VITALITA a to vše na všech úrovních - ducha i těla, protože vše je propojené.
Naše tělo nikdy nelže a zpětnou vazbu nám dá ihned. Když odstraníme deformace svalové a kostní, tak automaticky zprůchodníme lymfu, která za nás udělá svůj job (odvede toxiny), okysličíme krev, která přivede kyslík všem buňkám a orgánům, staré mrtvé buňky odstraníme a necháme tělo, aby vyrobilo a vytvořilo nové, omladíme náš metabolismus a organismus ve všech jeho funkcích.
Na úrovni ducha a duše (psychické, emoční, energetické tělo) se narovnáme a začneme přitahovat do života nové příležitosti, pozitivnější situace, lidi, vše kolem nás se projasní, protože se projasní naše tělo a zákon přírody funguje pro nás pro všechny stejně - stejné přitahuje stejné.
Občas sem dám moje starší emaily. Tento jsem psala, když jsem vedla omlazovací kurzy, ale hodí se i k zumbě.
Narovnáš tělo, narovnáš vnitřní postoj. Zvedneš ... dosaď si cokoliv - oči, prsa, ramena, zvedneš i svůj pohled a získáš nadhled. Otevřeš svůj hrudník, otevřeš i srdce a život ti otevře svou náruč. Nastartuješ tělo, nastartuješ energii v těle, která může volně proudit.
A tak i když se nám zdá, že dnes je počasí pod psa, tak radar hlásí na 18:30 sluníčko, tak pojďme si to užít. Těším se na vás! Lucka