!PŘEJ A BUDE TI PŘÁNO, A JAK FUNGUJE ZÁKON V PRAXI? VÍCE DNES NA ZUMBĚ!

14.04.2019 18:07
Taky vidíte v sobě to nejlepší? Ten diamant, který v sobě každá z vás ukrývá? Já to ve vás vidím.  Podporuji vás na vaší cestě ke spokojenému a radostnému žití a bytí a mám z toho upřímnou radost. Díky zumbě a prostředí, které tam vytváříme, máme možnost odhazovat vrstvy, které nám brání se spojit se svou silou. Pomáhám vám plnit svou nádobu štěstí a radosti, abyste pak mohly dávat pít dál svým nejbližším a měly dostatek energie na vše, co si přejete.
 
Vše, co zažíváme venku, je jen odrazem našich vnitřních prožitků. To je zákon, který nikdo neobejde. Platí pro všechny stejně bez rozdílu. Venku můžeme nosit různé masky, ale naše realita se tvaruje naším vnitřním prožíváním, tím skrytým myšlením, o kterém víme jen my samy. A zákon přírody pak dělá svůj job, ať je to jakýmkoliv směrem, reaguje pouze na ten náš vnitřní stav/myšlenky/nastavení. A pak k nám buď proudí hojnost v nejrůznějších podobách a nebo opak hojnosti. Pokud bych si přála zažívat více hezkých chvil/situací/zážitků, je tam ale jedna podmínka, nesmí se to dělat "uměle", člověk to musí cítit (vnitřně, tedy skrytě) bezpodmínečně bez ohledu na to, jak se chová a co říká (lidově řečeno jeho smýšlení např. o druhých musí být čisté, přejícné, ve stylu "přeji si, aby i ty jsi byl/a šťastná a aby jsi zažíval/a hojnost v jakékoliv podobě, podporuji tě v tom a mám z toho upřímnou radost"). Pokud to v sobě nemáte přirozeně nastavené od dětství, tak se to nedá naučit, ale existuje naprosto bezpečná a jednoduchá cesta, jak podobného nastavení postupně docílit. A já vám ji dnes na zumbě prozradím :)
 
Dnes v 19 se na vás budu moc těšit opět s novým playlistem. Tentokrát starší písničky např. https://www.youtube.com/watch?v=VMmTqmSeTMw nebo https://www.youtube.com/watch?v=hHUbLv4ThOo nebo https://www.youtube.com/watch?v=jEMa2DIvxQA atd.
 
Tak si dnes přijďte dobít baterky!