!PŘÍŠTÍ ZUMBA+DĚTSKÝ DEN+MUZIKÁL!

02.06.2018 15:46

"Často vám připomínám, jak důležité je žít svůj vlastní originál, svou jedinečnost, protože to je dar, který nám byl dán a právě tím máme dělat svět lepším místem. Pro někoho vždy budeme moc nebo málo, ale to by nás nemělo odvést od nás samých, od naší originality a pravdy, kterou zformoval život sám. Náš život, naše boty, naše prožitky. Nenechme si to vzít a respektujme, že i druzí mají své."

 
Milé cvičenky! Další zumba proběhne až ve středu 13.6. v 19 na fotbalovém hřišti. Do té doby se budu nabíjet sluncem a odpočinkem, abych pak mohla zářit pro vás ještě víc :) Budu se na vás těšit. 
 
Pokud byste měli čas a chuť, zítra (2.6.) je v Radonicích na fotbalovém hřišti Dětský den od 14 do 17. Já tam budu mít v 16:30 zumbu pro všechny. Budu ráda, když mě přijdete podpořit. Budou dětské i dospělé písničky :)
 
Poslední info se týká pozvání na dětský muzikál Annie jr. 
Tento muzikál je obsazen pouze dětmi a je pěvecky, tanečně i herecky prostě úžasný. Již proběhlo první kolo vystoupení a protože některé z vás chtěli více info, dávám to nakonec všem do hromadného emailu. Další kolo proběhne 12.6. v 10 hod v Bránickém divadle, 13.6. v 10 hod v Bránickém divadle a 14.6. v 10 hod v Divadle Hybernia. Pokud by šla celá třída, pedagogové vstup zdarma, děti 80 Kč do Bránického /jinak 100 Kč/ a 150 Kč do Hybernie. Fakt to stojí za to vidět. Příběh hluboký, poučný, dojemný. Fakt doporučuji. Lístky můžete objednávat u mne :)
 
Krásné červnové dny přeji.