!PŘIZNÁVÁM SE, ŽE POTŘEBUJI PLNÝ SÁL - více níže!

14.04.2019 18:18
Děkuji holky, že jste v pondělí přišly. Bylo plno a já pokorně přiznávám, že to mi dělá dobře - ale ne kvůli penězům a mému egu, ale kvůli...více viz níže.
 
Víte, jak vám často říkám, že se nemáme srovnávat s druhými, ale pouze samy se sebou (jsem spokojenějším/lepším/smysluplnějším/atd člověkem než jsem byla včera?) a že máme na prvním místě hlavně poznat samy sebe (často to je naopak, řešíme druhé a myslíme si, že víme, co je pro ně nejlepší, místo abychom zjistily, co potřebujeme my samy pro svou vlastní spokojenost), tak já si včera znovu uvědomila co potřebuji vzhledem k Zumbě já osobně, protože jsem taková jaká jsem a mě nezbývá nic jiného než to (moje nastavení a potřeby s tím spojené) respektovat a nejít pod mou hranici, pod mé nároky, protože jinak budu nespokojená a když budu nespokojená, nemůžu logicky předávat spokojenost :) 
 
A tak se vám svěřuji - já potřebuji PLNÝ SÁL žen a dívek, které přijdou, protože:
- si chtějí dobít baterky a zbavit se negací všedních dní, protože hnidopišné myšlenky tam prostě můžeme nechat
- chtějí si zatančit, zablbnout, radovat se a užít si to jen pro sebe
- z poupátka chtějí nechat rozkvést růži a z káčátka se chtějí stát labutí
- chtějí si zvýšit sebevědomí a cítit, že jsou královnami svého života
- chtějí pocítit co to je, když se řekne "já si tvořím svůj život"
- chtějí se cítit dobře, protože to je naším úkolem, protože když nám je dobře, život nám jde naproti a často se trable vyřeší samy nebo se nám ukážou možnosti a řešení
- chtějí se nechat unášet proudem (důvěra, flow, je mi se mnou dobře)
- chtějí si posílit tělo, mysl i ducha
- chtějí se zbavit napětí, uvolnit se a navrátit tak svému tělu svou ženskost
- kašlou na techniku (protože ta na prvním místě je atmosféra na zumbě a moje vlastní uvolněnost v těle)
atd. atd.
 
Zkrátka já nepotřebuji plný sál kvůli penězům nebo kvůli mému egu, ale protože mi fakt dělá dobře vidět váš úsměv a vaše vnitřní i vnější proměny. Když je plno, energie proudí jako nádech a výdech a každá z nás odchází naplněná. 
 
Těším se na vás příští pondělí a kdo přijdete, hlaste se mi. V pondělí nejdéle v 17 dám info na www, jak to dopadlo :) Věřím, že za pár týdnů už přihlašování předem nebude třeba :)