!SBÍRKA UKONČENA - 11 111 Kč poputuje k rodině!

03.04.2020 14:45
Uá trhají se mi uši. Náhodně jsem si přečetla můj předminulý příspěvek a našla tam chybu hned v prvním slově "hezký" místo "hezké". Většinou píši emaily v rychlosti a dělám u toho spousty další provozních a pracovních věcí a tak původně mělo být "hezký večer", ale z večera se stalo až druhý den odpoledne :) a tak jsem sice večer změnila na odpoledne, ale hezký už ne :) A tak vznikají moje gramatické chyby a trhá to uši určitě i vám :) Tak pardon.
 
A teď k věci! Naše sbírka pro paní Pepinu a nemocnou Jarušku (se souhlasem mohu zveřejnit jména a v příloze posílám i fotku nemocné Jarušky) byla velice úspěšná. Vybralo se celkem 7930 Kč a protože mám ráda symboliku čísel a tak jsem se rozhodla částku navýšit na andělské číslo 11 111 Kč a tuto krásnou částku předám paní Pepině zítra. Včerejší zumbu pro dobrou věc jsme si navíc moc užily!  Takže ještě jednou děkuji všem, kteří jste přispěli! 
Jen pro info - rodině se dostane i psychosociální pomoc od Centra Amélie, která bude mít dlouhodobější přínos. Ráda seženu, co bude třeba, přispějeme, ale je třeba, aby se o ně postaral někdo dlouhodobě.