!SDÍLENÍ S VÁMI!

17.02.2022 10:15
Na mé cestě životem jsem si uvědomila, že jediné, co mohu dávat nezištně je mé vlastní naplnění/štěstí/radost/světlo/hojnost (říkejme tomu jakkoliv). Pokud to, co dávám sama nemám, nemohu to nezištně dávat, i kdybych se stavěla na hlavu. Když se mi něčeho nedostává (a dosaďte si cokoliv), a já přesto dávám, vždy nebo později mne dožene nerovnováha. Proto pečujme o své vlastní naplnění a pak budeme samy radostí, kterou s radostí budeme sdílet dál a ne proto, že musíme, ale proto, že je to naprosto přirozený proces. 
 
Na mé cestě životem jsem si uvědomila, že přitahujeme dva druhy lidí. Ti, kteří se koncentrují na to nejlepší v nás, i přestože jim ukazujeme i své nejhorší části a pak ti, kteří se koncentrují na to nejhorší v nás, i když jim ukazujeme jen to nejlepší v nás. Přiznám se, že jsem se dlouhou dobu snažila získat tu druhou skupinu, protože jsem jim chtěla dokázat a ukázat to nejlepší co mám a s otevřenou náručí a srdcem na dlani jsem klepala na špatné dveře. Dnes (a stále si to musím připomínat) se soustředím na tu první skupinu. Věnujme svůj čas, energii, úctu a hloubku těm, kteří pro nás chtějí to nejlepší, protože to v nás i vidí a i snažme se to samé i nabízet my.
 
Tento týden zumbíme jako obvykle v úterý a ve čtvrtek v 18:45. Už jste se přidali do FB skupiny? Je tam sranda, dobrá nálada, pozitivní energie. Tudy:  Sama sebou nejen v rytmech Zumby | Facebook