!SPOJ SE KONEČNĚ SE SVOU SÍLOU + HAVAJSKÁ VZPOMÍNKA!

16.01.2019 09:45

Dnes opět delší úvod... ze života mého.. ale protože jsme jeden, tak možná i tvého :) trochu jsem si hrála s verši, tak snad se dotkne i srdce tvého...p.s. omlouvám se za tykání :)

"Čeho se skutečně bojíš? Že selžeš a neobstojíš? Že nejsi dost dobrá a že na to nemáš? Proč druhé dáváš na piedestál a sebe pod něj? Komu tím pomáháš? Snižuješ svou cenu a očekáváš, že ti někdo nebo něco přijde na pomoc. Jsi ublížená a hledáš viníka všude kolem. Však sama musíš v sobě udělat změnu. Se svou sílou se znovu spojit, přestat si zoufat a stěžovat a na všechno bědovat. Všichni jsme JEDNO a každý jsme JEDEN. Všichni jsme spředeni jedinou a stejnou silou, která dokáže skály lámat a zvuk motýlích křídel zachytit. Proto si nemysli, že ty jsi výjimka. Nejsi více a nejsi méně. Nemůžeš spadnout nikdy, pokud to sama tak neučiníš ve své hlavě. Chybí ti pokora k životu, který ti dal moc žít smysluplně a hojně. Když není pokora, síla v tobě umírá. Všichni jsme z jednoho ZDROJE, stačí jen zapálit vnitřní ohně. Najdi odvahu najít svou sílu a nezapomeň, že rub má i líc. Přijmi svou celistvost, nic víc. "

Takže je jasné téma dnešní večerní zumby. Těším se na vás v 19 hod v Radonicích. Opět předvánočně losujeme a výherce získává dáreček. Všechny cvičenky dnes navíc dostanou dámské hygienické potřeby (dostala jsem darem více kusů, tak posílám dál :)

A na jakou novinku se dnes můžete těšit? Třeba 90. léta This is your night https://www.youtube.com/watch?v=TOqDdQmuypw 

nebo pak některé, které jsem natočila na Havaji zde: https://www.youtube.com/watch?v=lRsGiUJBmzU&t=159s