UZAVŘENÁ FB SKUPINA

17.07.2022 19:30
Milé ženy, tento týden se na vás budu těšit se Sárou, která pro vás má připravené své úžasné zumba písničky. Ráda bych, aby pro vás byla zumba hygienou na úrovni mysli i psychiky, abyste využily ten čas pro ventilaci, vybití, ale i dobití baterek. Stále máme taneční, posilovací a relaxační část. 

Tentokrát nedělám konkrétní sbírky, protože na ně nemám časový prostor, ale já i můj muž jsme činní asi tak, jako i mnozí z vás a věřím tedy, že i vy víte, jak můžete lokálně a konkrétně nebo i obecně nějak pomoci. Informace jsou všude možně, zapojují se školy aj. instituce. Sára též vzala nějaké konkrétní sbírky pod svá křídla, takže určitě nezůstáváme nečinné. 
 
Též bych vás stále chtěla vyzvat, abyste se přidaly do uzavřené soukromé skupiny na FB (vy kdo Facebook nemáte, nevadí, stačí email a heslo, nic vás to k ničemu nezavazuje, jen se přidáte, po založení účtu, do mé skupiny). Může být pro vás zdrojem podpory a komunikace se mnou na úrovni nejen seberozvojové, zumbové, někdy i lehce terapeutické. Tudy: (1) Sama sebou nejen v rytmech Zumby | Facebook
 
Díky za vaši důvěru!
 
Vyskočil na mne můj starší článek na téma Naděje...možná se hodí i do dnešní doby...
 

Když jsem se na Sahaře vracela po 4 dnech bez jídla ze samoty (vision quest) zpět do kruhu, jako první slovo, které mi přišlo, bylo slovo „naděje“.

Plakala jsem. Byly to slzy naděje.

Když se modlím, celou mou bytostí cítím, že právě naděje je to, co nám život dal na zlatém podnose. Myslím, že jde ruku v ruce s vírou, že po tmě přijde světlo a kolikrát stačí jen škrtnout sirkou.

Pojďme nacházet ve všech našich životních zkouškách požehnání. Postavme se za sebe i za svět, ve kterém žijeme a nezapomeňme, že máme stále v zádech naději, která milosrdně čeká, až ji přijmeme do sebe.