!VÁNOČNÍ ZUMBA, ZUMBA PRO DLOUHOU CESTU!

23.12.2015 23:14

Lidé, kteří jsou šťastní, přidávají existenci určitou kvalitu -jen prostřednictvím toho, že jsou šťastní, vytvářejí vibrace štěstí. Je-li více a více lidí šťastných, můžete si tohoto světa více a více vážit. Nepřemýšlejte o srovnávání. Není to tak, že pokud chcete být šťastni sami, musíte se vrhnout na druhé šťastné lidi a štěstí jim urvat. Nemusíte s nimi soutěžit. Zapamatujte si, že jsou-li lidé nešťastní, bude pro vás velmi obtížné, abyste byli šťastní vy. Štěstí je k dispozici všem — štěstí je trvale k mání pro každého, kdo otevře své srdce. - Osho

Milé ženy!

Dovolila jsem si na začátek napsat moudro od Osha, protože přesně vystihuje to, co jsme si říkaly a posilovaly v sobě na závěrečné relaxaci, kdy otevíráme svá srdce právě proto, abychom mohly přijímat esenci štěstí.

V pondělí 21.12. se sejdeme jako obvykle v 19 hod. v Obecním domě v Radonicích na vánoční hodině Zumby. Pokud si budete chtít vzít vánoční barvičky nebo jiné vánoční doplňky, bude to bezva. Uděláme si společné foto! Na závěr hodiny nás v rámci relaxace čeká Andělská očistná a posilující sprcha (znáte z mých víkendů).

Dále tu máme pondělí 28.12. Pokud byste měli zájem o zumbu v tento den, prosím hlaste se mi do 23.12.!

Nezapomeňte si napsat do svých diářů termín již čtvrté benefiční zumby s tombolou pro Dlouhou cestu a to 24.1. - více v plakátku v příloze! Velmi si vážíme vaší každoroční podpory a věříme, že se nás i tentokrát sejde minimálně 50 :) V lednu si to ještě emailem připomeneme.

Hezké adventní dny a nezapomeňte, že můžete cokoliv, ale nemusíte nic :)