!VYBIJ SE A NABIJ SE NA JEDNOM MÍSTĚ+PŘEKVAPENÍ+DEJME TOMU SMYSL!

22.03.2018 16:06
VÝMLUVY NEPÁLÍ KALORIE A NEGATIVNÍ MYŠLENÍ NEPŘINÁŠÍ POZITIVNÍ ZÁŽITKY! A proto se na vás těším zítra v Kulturním domě (Radonická Beseda) v 19 hod. Necháme tam vše, co nepotřebujeme - od kalorií až po plnou hlavu neprospěšných myšlenek a nashromážděné negace, které ve všech našich tělech můžou dělat zbytečnou neplechu. Vybijeme nepotřebné a dobijeme potřebné.
 
A pro další týdny mám pro vás.... to překvapení si nechám až na konec :) Zatím si přečtěte proč si myslím, že je důležité podpořit spolek Dlouhá cesta a to již 24.3. na tradiční tříhodinové zumba party ve Vinoři!

Když jsem začala pomáhat v r. 2007 v o.s. Dlouhá cesta, říkala jsem si "proč potřebujeme peníze, když nám to dítě nevrátí?". Pamatuji se, jak pro mne peníze v tu dobu nebyly vůbec důležité a jak jsem nad tím, že jsem díky ztrátě miminka přišla o zaměstnání a i mateřskou podporu na dalších x let, jen mávla rukou.

Pak jsem se čím dál více účastnila práce pro o.s. Dlouhá cesta, rekondičních víkendů a jiných setkání a přišla jsem na:

1. Pokud jste psychicky úplně na dně a do toho máte řešit ještě finanční problémy, tak se z toho dna možná ani nikdy nedostanete.
2. Když v pátek na rekondiční víkend přijede maminka úplně bílá, smutná, unavená a v neděli odjíždí růžová, usměvavá a plná nadějí, tak víte, že TO MÁ SMYSL. To samé se týká i setkání, kdy přijde a odejde jiný člověk.
3. Když se podílíte (i když jen finančně) na proměně dětského pokojíčku pozůstalého sourozence (projekt barevný anděl) a vidíte, že se "zase směje a že se mu zase chce usínat a probouzet", víte, ŽE TO MÁ SMYSL.
4. Když díky besedám a dalšími formami komunikace s veřejností se na vás obrací čím dál více lidí, kterých se témat dotýká nebo i konkrétně týká, víte ŽE TO MÁ SMYSL.
5. Těch bodů je mnohem více...!!

Dejme TOMU SMYSL MY VŠICHNI SPOLEČNĚ tím, že SE ZÚČASTNÍME TÉTO VINOŘSKÉ AKCE I a PODPOŘÍME TAK spolek DLOUHÁ CESTA! Kromě toho není k zahození se koukat skoro tři hodiny NA SKVĚLÉHO MUŽSKÉHO INSTRUKTORA!  p.s. letos bohužel bez Davida, kterému se navrhované a jediné možné datum nehodilo. příští rok ho opět oslovíme. místo něj nás roztančí skvělá Lenka Šnajdrová!

 
TAK A TEĎ TO PŘEKVAPENÍ!!!! 
 
V Radonické Besedě je nový nájemce, který nám fandí a podporuje nás (a my si za to u nich rády dáme pivo, limo nebo něco dobrého na zub) a máme možnost cvičit v pondělí i ve středu!!!! Hurá! Řekla jsem si, že to 2x týdně zkusím a pokud by vás chodilo min. 15, tak to i tak ponechám. Jen mám v březnu ještě nějaké hory, divadlo a jsou i Velikonoce, proto to 2x týdně začne pravidelně až za 2 týdny. Do té doby cvičíme tyto dny: 
 
St. 7.3., St. 14.3., Po 19.3., So 24.3., Po 26.3., St 28.3., St 4.4., Po 9.4., St 11.4., Po 16.4., St 18.4. a pak uvidíme. NAPIŠTE SI TO DO DIÁŘŮ A BUDU SE NA VÁS MOC TĚŠIT. TÉŽ NA TRADIČNÍM OMLAZOVÁNÍ KAŽDÝ ČTVRTEK OD 18:30 DO 20:00 U FOTBALISTŮ V RADONICÍCH!