!VZPOMÍNKA/TĚHOTENSKÝ BLOG/ZUMBA INFO!

06.08.2015 13:54
Ráda bych dnes s vámi sdílela moji 8 let starou vzpomínku... Krátký úryvek: "4.5. 2007 Probudila jsem se ve svém pokročilém stádiu těhotenství (42. týden) a říkám manželovi: "Zdál se mi sen......Odhrnu si tričko a nechávám na mé břicho dopadat sluneční paprsky a pak mnou projede někde úplně vzadu pocit je to naposledy co vidíš a cítíš slunce........dnes vím, že pokud je jedna z mých činností poradce pro Dlouhá cesta o.s.odtabuizování společnosti musím začít u sebe, u své rodiny, u svých přátel tak, že najdu odvahu ctít příběh takový jaký byl.......Tak jako každý rodič, i my jsme ji drželi v náručí a nemohli se na ni vynadívat......." celý text naleznete zde: https://mojecestyksobe.blogspot.cz/2015/05/dnesni-vzpominka.html  Koho bude zajímat, jak to všechno skutečně bylo a pokračovalo bez polopravd, budu postupně sepisovat a vkládat na můj blog. 
 
Kdo ví, zda-li bych měla doma téměř sedmiletou a zda-li bych čekala dalšího potomka právě teď, když by bylo všechno tenkrát jinak. Asi bych ani necvičila zumbu, protože bych nepřišla díky úmrtí o zaměstnání a asi bych se styděla sdílet svá poznání a uvědomění s vámi. Odvaha čelit a vnitřní síla bez které by to nešlo, kterou jsem díky překonání těžkých chvil v sobě nalezla, mě dovedla k překonání různých strachů. Jeden z nich je právě toto sdílení a otevírání se, protože díky zpětným vazbám vím, že to může druhým pomoci něco pochopit a díky tomu něco nějak jinak uchopit :) 
 
A protože mi mé současné těhotenství přineslo spousty vhledů a pohledů a protože mělo úspěch mezi mými přáteli, vložila jsem mé těhotenské příběhy též na můj blog. Krátký úryvek: "Moje nejstarší dcera: A ještě jedna věc, vím, že na tebe nemůžu přenést moji důvěru, že je ok, protože já vím, že je! Tu důvěru musíš najít hlavně ty sama v sobě. Už jsi to jednou zvládla s Kájou, pamatuješ?......Pak mi však p. Dr. ukázal ve 3D obličej a já viděla ten stejný chlapecký výraz jako ve snu a říkám "tak to je kluk, to už ani nemusíte zjišťovat" :)...... Když se čisté dokonalé miminko začíná u maminky zabydlovat, chce, aby i prostředí, kde bude 9 měsíců pobývat bylo to nejčistší a nejideálnější a tak nás donutí občas se něčeho zbavit (ať v podobě zvracení nebo emočního výlevu) anebo naopak zase něco začít dělat jinak......Jen tak někde a s někým nebudeš, jen tak někde si nesedneš ani nelehneš, jen tak něco nesníš, jen tak něčím se nenavoníš, jen tak něčím nevypereš prádlo, jen tak něčím neuklidíš dům, jen tak něco nebo někdo ti nevoní, jen tak něčím se nenamažeš, nenamaluješ a jen tak něco nevypiješ....KDYŽ JSME ŠŤASTNÍ, VYZAŘUJEME ZVLÁŠTNÍ FLUIDUM, KTERÉ OSTATNÍ LIDI PŘITAHUJE...." celé texty zde: https://mojecestyksobe.blogspot.cz/2015/05/takovy-maly-tehotensky-blog.html
 
A co ZUMBA? Dnes je poslední dětská v ZŠ Satalice. Kdo by z dětí chtěl pokračovat až do poloviny června a má čas ve čtvrtek od 16 do 17 hod., tak se můžete přihlásit! Tuto středu budeme mít poslední dospělou Zumbu ve Vinoři. Pokud se otevře další kurz, budu vás informovat, zatím plánuji týdenní pauzu :) V Radonicích stále cvičíme každé pondělí od 19 hod. Na závěr opět zapojené buď závěrečné relaxace nebo jiné čáry máry, které nám pomůžou více se dostat k sobě a lépe se tak pochopit. Dnes si např. vyzkoušíme skrze krátké cvičení, jak je možné díky druhým lidem v sobě najít a vyléčit ohnisko našich opakujících se problémů aneb jak funguje v praxi tzv. zrcadlení. :) Těším se na vás!
 
UVĚDOMME SI, ŽE JSOU V ŽIVOTĚ VĚCI DŮLEŽITÉ A "DŮLEŽITÉ"!