ZMĚNY A JEJICH PLUSY A MÍNUSY, spolupráce s dětmi

03.04.2020 15:01
Ahojky! Dlouho jsem nepsala a tak to dnes bude trochu delší :) Kdo dočte až do konce, bude odměněn krásnými fotkami :)
 
Často se mne ptáte, kdy bude opět probíhat omlazovací kurz "vezmi své tělo a obličej do svých rukou". Techniky a cvičení skutečně fungují (i když vyžadují určitou disciplínu a pravidelnost - což je moje slabší stránka a proto s vámi se to lépe táhne :) - na mém youtube i v minulých emailech a www stránkách najdete na toto téma ode mne hodně informací a já osobně jsem kromě Školy u Xany absolvovala několik klubových online setkání, kde se neustále vzdělávám a učím se zkvalitňovat a zefektivňovat jednotlivé cviky a techniky. Momentálně jsem se do jednoho intenzivního kurzu přihlásila a protože probíhá 2x týdně, omlazování se mnou začne až po jeho skončení. 
 
Veškeré informace - datum, místo, cena atd., najdete v plakátku v příloze. A jen chci dodat, že na plakátku nepíšu nadstavbu, kterou v kurzu získáte a to jsou mé osobní zkušenosti a vhledy, které se netýkají těla, ale našeho vnitřního světa (a práce s myslí), jeho vnímání a nastavení.
 
Další info se týká obyčejného lidského sdílení, které mělo na mém FB profilu celkem dost ohlasů (až mne to překvapilo, protože to byl takový můj momentální rychlý výlev :). A tak jsem si řekla, že vám to nasdílím i sem.
 
"Dcera přestupuje na jinou školu a měla ve třídě malou rozlučku, kterou jsem iniciovala. Promluvila jsem k dětem s dojetím, protože každá změna, kdy něco opouštíme, ač vědomě, přináší s sebou emoce, kde smutek se mísí s radostí, obavy z nejistot vzrušením z očekávání, vděčnost za to co bylo a to co se teprve chystá. Dětem jsem mimo jiné řekla: "Nezapomeňte, že všichni, včetně mě i tady paní učitelky, máme v sobě plusy i mínusy, kladné i záporné vlastnosti. Když jsem byla ve vašem věku, měla jsem, tak jako asi většina z vás, tendence vidět v druhých ty horší stránky a brala jsem si je osobně. Život mě naučil, že na co se soustředíme, to roste a proto bych byla ráda, abyste si teď vzpomněli na vše dobre, co vám dceřiná přítomnost dávala, na vše dobre, co jste v ní objevili. A to jí prosím napište na tyto papírky. Klidně anonymně."
Pak jsem odešla a nechala tam občerstvení a třídu s paní ucitelkou. A víte co se stalo? Dvě holky, které s dcerou celých 6 let bojovaly (a nejen s ní) za ní přišly, obaly ji a řekly ji a i napsaly nádherná slova lásky a podpory. Když jsem ji vyzvedávala, viděla jsem je před školou, jak se objímají. A pak si tam všichni společně povídali, kluci holky, poprvé po 6ti letech se začali stmelovat. A já věřím, že v tom budou v této třídě pokračovat. Někdy stačí "málo", jen se naladit a otevřít své srdce. Dekuji, že mám i díky cvičení možnost být s dětmi, zajímat se o ně, o jejich vnitřní svět, zároveň se ladit na jejich vnímání a dotýkat se témat, kterými si prochazi a lehounce jim předávat sve (a přesto co nejvíce objektivní) vhledy s odstupem životních zkušeností..."
 
A na závěr... není lepší reklamy než úsměv (nehraný :) na vašich tvářích. Jste úžasné! Díky Janě Hyklové máme zase pár aktuálních fotek. Děkuji.
sikovny cvicenky.JPG
zumba.JPG
zumba girls.JPG